Žiūrėti pilną versiją: Priimamos Vertimas kategorijoje pavadinimą URL
Sveiki Admin!
Ačiū už šį puikų ir nuostabus Mod daug, mano geriausia ir Mėgstamiausi mod: D.
Mano funkcija yra kategorijoje pavadinimo vertimas į URL, pavyzdžiui, prancūzų ir arabų "funkcija Prašymai šią temą nuorodą nekeičia. : / Fr/feature-requests/62-traduction-du-nom-de-cat% C3% A9gorie-dans les-url.html
Atsiprašome už mano blogas anglų:).
Nuoširdžiausi linkėjimai.
Sveiki RootShell!
Džiaugiuosi jums patinka:) Taip pat, jei jūsų anglų kalba yra ne per gerai - tik nustatyti savo numatytąją kalbą Vartotojo KP, ir pradėti rašyti savo gimtąją kalbą - pabaigoje šis mod yra apie įvairių kalbinių bendruomenių;)
Apie jūsų prašymą, tai yra gera idėja ir ji yra papildomas ToDo List. Taip pat matome, kai su šio vertimo klausimais, bet mes padarysime viską, kad ją paremti:)
Michal padėkoti jums už jūsų toliau stengtis pagerinti pakeitimo, aš esu versija 3.x kantriai laukia.
I Love Šis mod:)
Sveiki, aš ne versti kategoriją, ką aš galiu praleisti?. (VBET 312) Ačiū.
Sveiki, aš ne versti kategoriją, ką aš galiu praleisti?. (VBET 312) Ačiū.
Atsiprašau, kad ne brangiųjų. "Tai yra" apie laukia už 3.x komentarą:)
Vertimai kategorijų nėra palaikoma. Mes vis dar svarstant, kaip tai padaryti be vertimai pokyčių rizikos.
Temos yra ne problema, nes turite identifikatorius elgetavimui, todėl, jei atsitinka, kad "Google" padarė geriau vertimo, tada jau indeksuojami URL tiesiog peradresavimai 301 ir "Google" vėl indeksas neprarandant poziciją.
Kategorijas (sub-forums) yra problema, nes daugelis forumų identifikatorius prieš kategoriją URL, todėl, jei vertimas bus pakeisti, geriau vieną senasis bus tiesiog neveikia. O jūs nesate leidžiama tik išlaikyti vertimai kategorijų amžinai - tik 15 dienų, "Google" leidžia talpyklą vertimai.
Todėl mes turime didelis iššūkis čia:) Mes darbą ir tai gali užtrukti šiek tiek laiko mums rasti saugus būdas, kaip temas pavadinimai. Mes dabar turime keletą idėjų, todėl galite apsvarstyti tai, kaip vyksta:)
Mes vis dar turės atidesnio tyrimo šioje srityje, bet jau kai sprendimas planuojama. Ne švelnus, todėl mes norėtume, skirtas aptarti.
Dabar mes planuojame, kad 2 kategorijos vertimo strategijas. Taigi Jūs galėsite pasirinkti pageidaujamo vieną.
1 - lengva - vertimas bus automatiškai ir jei po talpyklos valymas atrodo, kad vertimas buvo pakeistas, tada tiesiog jūs gausite 301 peradresavimo ir vartotojui bus vis dar gali skaityti tašką. Tai taip pat leidžia dirbti su tinkamai indeksavimo klausimus dėka iki 301 (jei kada nors atsitiks). Tačiau šį turimą URL modelis turės įtraukti kategoriją (sub-forume) ID URL (dabar daug forumų apima ID tik pranešimų).
2 - sunkiau vienas, bet dirbs forumų, kurie nėra šablono URL id kategorijas (sub-forums) ir nenorite keisti (SEO klausimų). Šioje strategijoje jums reikės rankiniu būdu nustatyti kiekviename kiekvienos kategorijos forume konfigūracijos vertimas (sub-forume). Nustatykite jį ir palikite jį, nes bet kokius pakeitimus, bus baigti senų nuorodos neveikia (kaip ir dabar, jei jūs pakeisite forume vardas - taip, tai ne problema). Mes paprasčiausiai negalime tai padaryti automatiškai, nes "Google" pak - "Google" rezultatai negali būti išsaugotas daugiau nei 15 dienų. Ir šie vertimai turi būti saugomi visą gyvenimą. Tai gali būti tam tikrą darbą rankiniu būdu. Kiekvienas sub-forume padauginkite šį skaičių iš galimų kalbų skaičių savo forumą, tačiau galite nustatyti jį vieną kartą ir palikti ją. Jums tereikia išsiaiškinti, iš kur gauti vertimai - internete galima rasti daug nemokamų vertimo paslaugų HTML formą. Gal net iš jų puslapį (ne "AJAX" arba CURL API) "Google" vertimų, kurių buvo imtasi, gali būti naudojamas laikyti jį rankiniu būdu (reikia patikrinti).
Tai yra mūsų idėja. Ir šiuo metu, mes vis dar nežinote apie visus galimus klausimus, bet mes norėtume žinoti, ką mūsų vartotojai mano apie tai:)
Man labiau patinka 1 variantas. Tačiau geriausias dalykas būtų suteikti 2 variantus ir jau po vieną pasirenka. sveikinimai.
Esu labai domina 2., nes savo labai gero SEO svarbius raktažodžius "iš apačios į aplanką" domain.com / dugno aplanko / poilsio ...
Jokių naujienų apie tai?
Mūsų tikrasis prioritetas yra vBET4.x vB4 ir mes apie tai dabar. Mes pasirūpinsime apie kritinius klausimus, jei tokių ateis į vBET3.x ir tai viskas, kas yra planuojama iki 4.x spaudai.
Po 4.x spaudai parengti stendą linijos 3.x ir 4.x, ir tada mes pridėsime naujų funkcijų.
Ok, beje, gera girdėti, patvirtinančio, kad abi linijos bus toliau plėtojama, ir 3.x bus ne tik būti palaipsniui panaikintos po išleidimo iš 4.x;)
Ok, beje, gera girdėti, patvirtinančio, kad abi linijos bus toliau plėtojama, ir 3.x bus ne tik būti palaipsniui panaikintos po išleidimo iš 4.x;)
Ne, nebus:) Tikimės, kad tam tikrų forumų naudoti vB3.x ilgą laiką.
wowglider.de
05-07-10, 17:39
kad ji paprasta, pridėti mygtuką, išversti visus forumus ir tada talpyklą, thats paprasta.
Ne taip paprasta. , Nes "Google" neleidžia talpyklos daugiau nei 15 dienų. Ir vBET yra 100% "Google" suderinamas. Po 15 dienų gali būti skirtingi vertimai ("Google" keičia savo algorthigms ir padaryti geriau ir geriau vertimai) - siūlų atveju nėra problame, nes temas URL įtraukti ID. Forumų (kategorijos) atveju yra problema - nėra ID įtraukti. Taigi, jei vertimas bus POKYČIUS jums nebus gauti peradresavimai 301 - jūsų gaunamus nuorodos tiesiog neveikia. Čia tai yra problema.
wowglider.de
06-07-10, 00:00
jos neįmanoma nukreipti visus URL amžinai, pamiršti jį, tai daug sistemos išteklių dideliuose forumuose ir jei pakeitimai URL dažnai!
jos vienintelis būdas, versti, keisti, ir tai pamiršti. Tai "Google" suderinama, nes jums nereikės talpyklos tekstus, jūs tiesiog talpyklos žodis, nė vienas pranešimas.
kitaip būtų ID
"Google" pak nėra pasakyti apie tekstą arba žodį spartinimo, - sako apie "Google" vertimo rezultatus spartinimo. Atkreipkite dėmesį, kad mes nepalaiko pertraukos "Google" paslaugų teikimo sąlygomis, net jei tai sunku aptikti. Jūs galite rasti mūsų pasiūlymus, kaip tai gali būti padaryta šios diskusijos pradžioje. Jei norite pasiūlyti ką nors - prašom fotografuoti:) Vis pelase dėmesį, kad mes ne aptarti bet kokius sprendimus, kurie bus prieš "Google" pak. Negavus "Google" vertimų vBET neegzistuoja - todėl nėra gera idėja.
wowglider.de
07-07-10, 09:50
Youre padėti "Google" indeksavimo vis daugiau ir daugiau interneto svetainių įvairiomis kalbomis, jūs padedate "Google"!
Taip - mes tai darome. Mes vis tiek tai padaryti - su forumo URL išverstas, arba ne. Bet "Google" pak pažeidimą negali būti consiered naudinga Google;)
Atkreipkite dėmesį, kad klausimas yra apie tai, kaip vBSEO generuoja formas nuorodos - be tapatybės. Mes palaikome Forumas Nuorodos vertimas be jokių 4, diskusijos klausimas, nes vBulletin 4 turi savo SEO nuorodos, kuri generuoja ID forumuose. Ačiū, kad net jei po talpyklą praplaukite vertimas skirsis, nebus problema su atsilaiko nuorodą - ačiū ID nuorodą vBulletin tik proto peradresavimai 301. Taigi, išorės ryšius ir taip pat jau indeksuojami puslapių nedings, bet tik wil būti reinexed pagal naują URL.
Čia klausimas yra silpnas vBSEO tirpalo beause Forumas Nuorodos "ir" Google "pak.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):