PDA

مشاهده نسخه کامل : پذیرفته ترجمه نام رده در آدرس URL

RootShell
04-11-09, 00:56
سلام ADMIN!

D : با سپاس فراوان برای این مد بزرگ و بسیار جذاب ، بهترین و علاقمند من وزارت دفاع است.

درخواست از ویژگی های من ترجمه نام رده در URL است ، برای مثال در فرانسه و عربی "درخواست ویژگی ها" را در این موضوع را تغییر ندهید. : / fr/feature-requests/62-traduction-du-nom-de-cat ٪ C3 A9gorie - dans - LES - url.html

با عرض پوزش برای انگلیسی بد من :).

با احترام.

vBET
04-11-09, 13:47
سلام RootShell!

خوشحالم شما را دوست دارم :) همچنین -- اگر انگلیسی شما خیلی خوب نیست -- فقط تنظیم زبان پیش فرض خود را در CP کاربری و شروع به نوشتن به زبان مادری خود را -- در پایان از این وزارت دفاع در مورد جوامع چند زبان ؛)

در مورد درخواست خود را به این ایده خوبی است و آن را در لیست TODO اضافه شده است. همچنین ما می بینیم برخی از مسائل را با ترجمه از این ، اما ما ما جهت حمایت از آن :)

RootShell
04-11-09, 21:38
میشل متشکرم برای ادامه کار خود را برای بهبود اصلاح ، من منتظر نسخه های 3.x با صبر و شکیبایی است.
من دوست دارم از این وزارت دفاع :)

vBET
05-11-09, 19:32
در حال حاضر در دسترس است :)

jorgejgm
16-11-09, 14:08
میهمان گرامی ، من در بخش ترجمه نمی کنید ، چه می تواند از دست بدهم. (VBET 312) با تشکر.

vBET
16-11-09, 14:55
میهمان گرامی ، من در بخش ترجمه نمی کنید ، چه می تواند از دست بدهم. (VBET 312) با تشکر.

با عرض پوزش من ارزشمند نیست. "در دسترس است" نظر در مورد انتظار برای های 3.x :)
ترجمه گروهها نشده است. ما هنوز هم در طول نظر گرفتن چگونه به انجام این کار را بدون تغییر ترجمه ها خطر است.

برای موضوعات هیچ مسئله ای وجود دارد ، دلیل این که شما شناسه را در گدایی ، بنابراین اگر اتفاق می افتد که گوگل ساخته شده ترجمه بهتر ، و سپس در حال حاضر نمایه URL فقط تغییر مسیر 301 و گوگل دوباره شاخص آن را بدون از دست رفتن موقعیت داشته باشند.

برای دسته بندی (بخشها) یک مسئله وجود دارد ، زیرا انجمنها بسیاری انجام شناسه قبل از رده در URL را نداشته باشند ، بنابراین اگر ترجمه بهتر است و سپس یکی از قدیمی خواهد شد فقط شکسته را تغییر دهید. شما مجاز نیست فقط نگه داشتن ترجمه برای دسته بندی برای همیشه لطفا برای -- گوگل اجازه می دهد تا به ترجمه کش فقط به مدت 15 روز است.

بنابراین ما باید چالش بزرگ اینجا هستید : :) ما بر روی آن کار می کنند و می تواند برخی از زمان برای ما راه امن را در مورد موضوعات عنوان. برخی از ایده های ما در حال حاضر ، بنابراین شما می توانید این کار را در حال پیشرفت در نظر بگیرند :)

vBET
22-11-09, 04:52
ما هنوز باید تحقیقات دقیق تر در این زمینه را ، اما در حال حاضر برخی از راه حل برنامه ریزی شده است. نه آرام ، بنابراین ما به بحث آن را دوست.

در حال حاضر ما در حال برنامه ریزی برای ایجاد 2 استراتژی های ترجمه گروهها. بنابراین شما قادر خواهید بود برای انتخاب یکی از ارجح است.

1 -- یکی از آسان -- ترجمه خواهد شد به صورت خودکار می شود و اگر بعد از تمیز کردن کش به نظر می رسد که ترجمه تغییر شده ، سپس به سادگی به شما خواهد شد 301 تغییر مسیر و کاربر قادر به خواندن نقطه هنوز هم می شود. این نیز خواهد شد که مسئولیت رسیدگی به مسائل مربوط به نمایه سازی مناسب به لطف اجازه می دهد تا 301 (اگر تا کنون اتفاق می افتد). اما برای این الگوی URL در دسترس شما خواهد شد که شامل شاخه ها (زیر انجمن) شناسه (شماره) در آدرس (در حال حاضر بسیاری از انجمن ها تنها برای پست های شامل ID).

2 -- یکی از سخت تر ، اما برای انجمن ها که در URL الگوی شناسه (شماره) برای دسته بندی (بخشها) را نداشته باشند و نمی خواهید آن را تغییر دهید (مسائل SEO) کار می کنند. در این راهبرد (استراتژی) شما باید به هر یک از ترجمه برای هر دسته بندی (زیر انجمن) در تنظیمات انجمن به صورت دستی تنظیم. تنظیم و ترک آن ، هر گونه تغییر را موجب خواهد شد در پایان با لینک های قدیمی که شکسته شده (درست مثل آن است که در حال حاضر اگر نام را تغییر دهید -- پس از آن یک مسئله نیست). ما به سادگی می توانید این کار را انجام دهند نه به طور خودکار به دلیل TOS گوگل -- نتایج گوگل را می توان ذخیره سازی بیش از 15 روز. و کسانی که ترجمه باید برای طول عمر نگهداری می شود. این را می توان برخی از کارهای به آن دستی است. هر بخش زیر ضرب تعدادی از زبان های موجود در فروم خود را ، اما شما آن را مجموعه ای یک بار و ترک آن. شما فقط دارند برای پیدا کردن از ترجمه ها کجا دریافت -- در اینترنت شما می توانید بسیاری از خدمات رایگان ترجمه در دسترس فرم HTML غیر فعال است. شاید حتی ترجمه گوگل گرفته شده از صفحه خود را (و نه توسط AJAX یا API CURL) برای ذخیره سازی آن صورت دستی نیاز به چک کردن می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

این ایده ما این است. و در این لحظه ، ما هنوز در مورد تمام مسائل ممکن مطمئن نیستم ، اما ما دوست داریم که به کاربران خود را در مورد آن چه فکر می کنم :)

jorgejgm
14-12-09, 20:10
من ترجیح می دهم گزینه 1. اما بهترین کاری خواهد بود را به 2 گزینه و در حال حاضر پس از یک انتخاب. سلام.

krisp
02-02-10, 05:15
من بسیار علاقه مند در 2 -- به دلیل بسیار خوب خود را در جستجوگرها برای کلمات کلیدی مهم در پوشه "پایین" domain.com / پایین پوشه / استراحت...

هر گونه اخبار در مورد این؟

vBET
02-02-10, 23:02
اولویت واقعی ما vBET4.x برای vB4 است و ما در حال کار در مورد آن در حال حاضر است. ما مراقبت خواهد کرد را در مورد مسائل حساس اگر چنین در vBET3.x می آیند و این است که همه آنچه که قبل از 4.x انتشار برنامه ریزی شده.

پس از 4.x آزادی ما خطوط غرفه های 3.x و 4.x ، توسعه و پس از آن ما خواهد شد ویژگی های جدید اضافه کنید.

krisp
03-02-10, 00:23
خوب ، راه را خوب می شنوید تایید است که هر دو خط خواهد شد بیشتر توسعه یافته ، و های 3.x فقط نمی شود از پس از آزادی از 4.x فاز ؛)

vBET
03-02-10, 15:13
خوب ، راه را خوب می شنوید تایید است که هر دو خط خواهد شد بیشتر توسعه یافته ، و های 3.x فقط نمی شود از پس از آزادی از 4.x فاز ؛)

بدون آن خواهد شد :) ما انتظار داریم که برخی از انجمن ها استفاده خواهد کرد برای مدت طولانی vB3.x.

wowglider.de
05-07-10, 17:39
آن را ساده ، اضافه کردن یک دکمه به ترجمه تمام انجمنها و سپس آن را کش ، منم ساده است.

vBET
05-07-10, 23:55
اما نه ساده است. از آنجا که گوگل اجازه نمی دهد که برای بیش از 15 روز کش. و فعال تصدی 100 ٪ گوگل سازگار است. پس از 15 روز ترجمه های مختلف (تغییرات گوگل algorthigms و ترجمه بهتر و بهتر) -- در مورد موضوعات problame وجود دارد ، چرا که آدرس ها موضوعات شامل شناسه (شماره). در مورد انجمن ها (طبقه بندی) -- یک مشکل وجود دارد -- هیچ شناسه (شماره) شامل وجود دارد. بنابراین اگر ترجمه خواهد شد hange شما تغییر مسیر 301 -- لینک های دریافتی خود را فقط شکسته خواهد شد. این مسئله شده است.

wowglider.de
06-07-10, 00:00
آن امکان پذیر نیست به تغییر مسیر تمام آدرس ها را برای همیشه ، آن را فراموش ، آن را به منابع سیستم بسیار در انجمن های بزرگ استفاده کنید و در صورت تغییر آدرس ها اغلب!

راه خود را تنها ، آن را ترجمه ، آن را تغییر دهید ، و فراموش کردن آن. این است که سازگار با گوگل ، دلیل این که شما نمی متون کش ، شما فقط کش یک کلمه ، هیچ کس ممکن است اطلاع می دهد.

راه های دیگر خواهد بود با استفاده از شناسه (شماره)

vBET
06-07-10, 00:20
TOS گوگل در مورد متن و یا ذخیره کلمه می گویند -- آن را در مورد ذخیره نتایج ترجمه گوگل می گوید. لطفا توجه داشته باشید که ما برای شکستن TOS گوگل پشتیبانی خواهد کرد حتی اگر آن را به سختی آشکار می. شما می توانید پیشنهادات خود را چگونه می توان آن را در آغاز این بحث انجام می شود پیدا کنید. اگر می خواهید به پیشنهاد برخی از -- لطفا شلیک :) هنوز pelase توجه داشته باشید که ما هر گونه راه حل که در مقابل TOS گوگل را مورد بحث نیست. Wihtout گوگل فعال تصدی ترجمه وجود ندارد -- پس از آن معامله خوبی نیست.

wowglider.de
07-07-10, 09:50
شما از کمک به نمایه سازی صفحات وب گوگل بیشتر و بیشتر به زبان های مختلف ، شما کمک گوگل!

vBET
07-07-10, 12:07
بله -- ما آن را انجام دهید. ما آن را انجام به هر حال -- با URL های انجمن ترجمه شده یا نه. اما شکستن TOS گوگل می تواند به عنوان کمک کننده باشد نه توسط گوگل consiered ؛)

لطفا توجه داشته باشید که تمام این موضوع در مورد چگونه باشد تولید اشکال سایتهای مرتبط -- بدون ID. ما از ترجمه لینک انجمن ها بدون هیچ گونه مشکل در صفحه اصلی 4 -- دلیل اصلی 4 لینک خود را در جستجوگرها ، که تولید با ID برای انجمنها. تشکر از دیگران است که حتی اگر پس از ترجمه کش خیط و پیت کردن متفاوت است ، وجود نخواهد داشت موضوع را با لینک خراب -- به لطف ID موجود در صفحه اصلی لینک فقط دیوانه تغییر مسیر 301. بنابراین لینک های خارج از کار خواهد کرد ، و صفحات نیز در حال حاضر نمایه ناپدید خواهند شد ، اما فقط wil تحت آدرس جدید reinexed.

در اینجا کل مسئله beause از راه حل باشد ضعیف برای لینکهای انجمن و TOS گوگل است.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1