Прагляд поўнай версіі: Прыняты Пераклад катэгорыі імя ў URL,
Прывітанне Адмін!
Вялікі дзякуй за гэты вялікі і страшны мадэляванне, мой лепшы і абраным мода: D.
Мая функцыя запыту пераклад імя катэгорыі ў URL, напрыклад, на французскай і арабскім мовах "Feature просіць" у гэтай тэме спасылкі не змяняюцца. : / Fr/feature-requests/62-traduction-du-nom-de-cat% C3% A9gorie-данс-ле-url.html
Выбачайце за мой дрэнны англійская:).
З найлепшымі пажаданнямі.
Прывітанне RootShell!
Я рады, што вам гэта падабаецца:) Акрамя таго - калі ваш англійская не занадта добра, - проста ўсталяваць па змаўчанні мова ў кабінеце, і пачаць пісаць на сваёй роднай мове - у канцы гэтага мода ідзе аб некалькіх моўных супольнасцяў;)
Аб ваш запыт, гэта добрая ідэя, і ён будзе дададзены ў спіс TODO. Таксама мы бачым некаторыя праблемы з перакладам, але мы зробім усё магчымае для яе падтрымкі:)
Міхал дзякую вам за вашу нязменную работу па паляпшэнню мадыфікацыі, я чакаю версіі 3.x з цярпеннем.
Я люблю гэты мод:)
Прывітанне, я не перакладаць катэгорыі, што я магу выпусціць?. (VBET 312) Дзякуй.
Прывітанне, я не перакладаць катэгорыі, што я магу выпусціць?. (VBET 312) Дзякуй.
На жаль я не быў каштоўным. "Ён даступны" быў каментар аб чакае 3.x:)
Пераклад катэгорый пакуль не падтрымліваюцца. Мы ўсё яшчэ ў працэсе разгляду, як гэта зрабіць без рызыкі перакладу змен.
Для тэмы не існуе пытання, таму што ў вас ідэнтыфікатар ў кленчанне, так што, калі здараецца, што Google зрабіў лепшы пераклад, а затым ужо праіндэксаваныя URL будзе толькі 301 рэдырэкт і Google переиндексацию яна, не губляючы пазіцыі.
Для катэгорый (суб-форумах) ёсць праблема, таму што многія форумы не маюць ідэнтыфікатара да катэгорыі ў URL, так што калі пераклад будзе мяняцца да лепшага, то старая будзе проста зламаная. І вы не можаце проста трымаць пераклады катэгорый назаўжды - Google дазваляе кэшаваць пераклады толькі на працягу 15 дзён.
Так у нас вялікія праблемы тут:) Мы будзем працаваць над гэтым, і гэта можа заняць некаторы час для нас, каб знайсці бяспечны спосаб, як у выпадку патокаў назваў. У нас ёсць некаторыя ідэі, прама зараз, так што вы можаце разглядаць гэта як у прагрэсе:)
Мы па-ранейшаму будзе зрабіць бліжэй даследаванні ў гэтай галіне, але ўжо ёсць нейкае рашэнне было запланавана. Ня далікатны, таму мы хацелі б абмеркаванне гэтага.
Цяпер мы плануем зрабіць дзве стратэгіі перакладу катэгорый. Такім чынам, вы зможаце абраць пераважны.
Першы - лёгкі - пераклад будзе аўтаматычным і калі пасля ачысткі кэша здаецца, што пераклад быў зменены, то проста вы атрымаеце 301 перанакіраванне і карыстач будзе па-ранейшаму ў стане прачытаць кропкі. Гэта таксама дасць магчымасць апрацоўваць належным індэксацыі пытанні дзякуючы 301 (калі наогул бывае). Але быць гэтым даступныя URL Ваш ўзор будзе ўключаць катэгорыі (суб-форуму) ідэнтыфікатар ў URL (цяпер шматлікіх форумах ўключае ідэнтыфікатар толькі для паведамленняў).
Другі - складаней, але будзе працаваць на форумах, якія не маюць у шаблон URL ідэнтыфікатар катэгорыі (суб-форумах) і не хочаце, каб змяніць яго (SEO пытанні). У гэтай стратэгіі вам давядзецца ўручную наладзіць кожны пераклад для кожнай катэгорыі (суб-форуму) у форуме канфігурацыі. Усталюеце яго і выйсці з яго, выклікае ніякіх зменаў завершыцца старыя спасылкі парушаецца (як гэта прама цяпер, калі вы зменіце назва форуму - так што гэта не праблема). Мы проста не можам рабіць гэта аўтаматычна з-за Google TOS - Google вынікі не могуць быць кэшаваць больш чым на 15 дзён. А тыя, пераклады павінны захоўвацца на працягу ўсяго жыцця. Гэта можа быць некаторая праца, каб гэта ўручную. Кожны суб-форум памножыць на колькасць даступных моў на вашым форуме, але вы ўсталюеце яго адзін раз і пакінуць яго. Вы проста павінны высветліць, адкуль атрымліваць пераклады - у Інтэрнэце можна знайсці мноства бясплатных паслуг перакладу даступныя на HTML-форме. Можа быць, нават Google пераклады ўзятыя з іх старонкі (а не AJAX або CURL API) можа быць выкарыстаны для захоўвання яго ўручную (трэба праверыць).
Гэта наша ідэя. І ў гэты момант, мы ўсё яшчэ не ўпэўнены, што аб усіх магчымых пытанняў, але мы хацелі б ведаць, што нашы карыстальнікі думаюць пра гэта:)
Я аддаю перавагу варыянт 1. Але лепш за ўсё было б даць 2 варыянту, і ўжо пасля аднаго выбірае. прывітанняў.
Я вельмі зацікаўлены ў другім - з-за сваёй вельмі добрай SEO мець важныя ключавыя словы ў "ніжняй тэчку" domain.com / ніжняя тэчкі / астатнія ...
Любыя навіны з гэтай нагоды?
Наш фактычны прыярытэт vBET4.x для vB4, і мы працуем зараз пра гэта. Мы паклапоцімся аб крытычных праблемах, калі такое прыйдзе ў vBET3.x і гэта ўсё, што запланавана да 4.x рэлізе.
Пасля выпуску 4.x мы будзем развіваць лініі стэнд 3.x і 4.x, і тады мы будзем дадаваць новыя функцыянальныя магчымасці.
Добра, дарэчы, прыемна чуць, Вы пацвярджаеце, што абедзве лініі будуць дапрацаваны, і 3.x не проста будзе спынена пасля выпуску 4.x;)
Добра, дарэчы, прыемна чуць, Вы пацвярджаеце, што абедзве лініі будуць дапрацаваны, і 3.x не проста будзе спынена пасля выпуску 4.x;)
Не, гэта не будзе:) Мы чакаем, што некаторыя форумы будуць выкарыстоўваць vB3.x на доўгі час.
wowglider.de
05-07-10, 17:39
зрабіць яго простым, дадайце кнопкі перавесці ўсіх форумах і кэшаваць яго, Thats проста.
Не ўсё так проста. Паколькі Google не дазваляе кэшаваць на працягу больш за 15 дзён. І vBET на 100% сумяшчальная Google. Праз 15 дзён пераклад можа быць рознай (Google мяняе свой algorthigms і зрабіць пераклад лепш і лепш) - у выпадку патокаў няма problame, паколькі патокі URL-адрасоў ўключылі ідэнтыфікатар. У выпадку форумах (катэгорый) - ёсць праблема - няма ідэнтыфікатара ўключаны. Так што, калі пераклад будзе Hänge вы не атрымаеце 301 рэдырэкт - якія ўваходзяць спасылкі як раз і будзе зламаная. Гэта праблема.
wowglider.de
06-07-10, 00:00
яго не ўяўляецца магчымым перанакіроўваць ўсе URL, назаўсёды, забыцца пра яго, ён будзе выкарыстоўваць, каб шмат сістэмных рэсурсаў у вялікіх форумах і, калі URL-адрасы часта мяняюцца!
яе адзіны спосаб, перавесці яго, змяніць яго, і забыцца. Гэта Google сумяшчальныя, таму што вы не кэш тэксты, вы проста кэш словам, ніхто не можа заўважыць.
інакш будзе выкарыстоўваць ідэнтыфікатары
Google TOS не сказаць аб тэксце або словы кэшавання - гэта кажа пра кэшаванні вынікаў Google пераклад. Звярніце ўвагу, што мы не будзем падтрымліваць зламаць Google TOS, нават калі гэта цяжка выявіць. Вы можаце знайсці нашы прапановы, як гэта можа быць зроблена ў пачатку гэтага абмеркавання. Калі вы хочаце прапанаваць некаторыя - калі ласка, страляць:) Тым не менш pelase адзначыць, што мы не будзем абмяркоўваць любыя рашэнні, якія будуць супраць Google TOS. Wihtout Google пераклады vBET не існуе - так што гэта не вельмі.
wowglider.de
07-07-10, 09:50
Youre дапамагае Google індэксавання больш і больш вэб-старонак на розных мовах, Youre дапамагае Google!
Так - мы гэта робім. Мы робім гэта ў любым выпадку - з форумам URL, перакладаць ці не. Але парушэнне TOS Google не можа быць consiered як карысныя Google;)
Звярніце ўвагу, што ўвесь пытанне аб тым, як vBSEO генеруе формы сувязі - без ID. Мы падтрымліваем пераклад форум спасылкі без якіх-небудзь пытаннем у VBulletin 4 - з-за VBulletin 4 маюць уласныя спасылкі SEO, які генеруе з ID для форумаў. Дзякуй, што нават калі пасля кэш-памяці перакладаў будуць адрознівацца, не будзе ніякай праблемы з непрацуючай спасылцы - дзякуючы ID ўключаны ў ссылку VBulletin будзе проста вар'ят 301 рэдырэкт. Так знешнія спасылкі будуць працаваць, а таксама ўжо праіндэксаваных старонак не знікне, а проста Віль быць reinexed ў адпаведнасці з новым URL.
Тут увесь пытанне beause слабага рашэння vBSEO для форуму спасылкі і Google TOS.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):