View Full Version: Prihvaćeno Prijevod Categorie ime u URL-a
Bok Admin!
Hvala puno za ovaj veliki i strašan Mod je moj najbolji i favorited mod: D.
Moj zahtjev za istaknutom snimkom je prijevod Categorie ime u URL-a, na primjer, na francuskom i arapskom "Feature Zahtjevi" u ovaj thread vezu ne mijenjaju. : / Fr/feature-requests/62-traduction-du-nom-de-cat% C3% A9gorie-dans-les-url.html
Žao nam je za moje loše engleski:).
Srdačan pozdrav.
Bok RootShell!
Drago mi je da vam se sviđa:) Također - ako vaš engleski nije previše dobra - samo postaviti zadani jezik za Korisnički CP, i počnite pisati na vašem materinjem jeziku - na kraju ovaj mod je o više jezičnih zajednica;)
O vaš zahtjev to je dobra ideja i to je dodano u TODO listu. Također smo vidjeli neka pitanja s prijevodom, ali mi ćemo učiniti naše najbolje da ga podržavaju:)
Michal hvala vam za vaše nastavio raditi na poboljšanju izmjene, ja sam čekajući verzija 3.x sa strpljenjem.
Volim ovaj mod:)
Pozdrav, ja ne prevode u kategoriji, što mogu propustiti?. (VBET 312) Hvala.
Pozdrav, ja ne prevode u kategoriji, što mogu propustiti?. (VBET 312) Hvala.
Nažalost nisam bio dragocjen. "To je dostupan" je komentar o čekao 3.x:)
Prijevodi kategorije nisu podržane još. Mi smo još uvijek u razmatranju kako to učiniti bez prijevoda promjena rizika.
Jer niti ne postoji problem, jer imate identifikator u prosjačenju, tako da ako se dogodi da je Google napravio bolji prijevod, tada već indeksirane URL će imati samo 301 preusmjeravati i Google će ponovno indeksirati ga bez gubitka položaja.
Za kategorije (pod-foruma) je problem, jer mnogi forumi ne identifikator prije kategoriju u URL-u, tako da ako prijevod će se promijeniti na bolje jedan tada stare samo će biti slomljena. A ti se ne smije držati samo prijevodi za kategorije zauvijek - Google omogućuje predmemorija prijevode samo za 15 dana.
Tako smo veliki izazov ovdje:) Mi ćemo raditi na njemu i to može potrajati neko vrijeme za nas pronaći siguran način kao iu slučaju teme naslova. Imamo neke ideje upravo sada, tako da možete uzeti u obzir ovaj kao u tijeku:)
Još uvijek će morati uložiti bliže istrage u ovom području, ali već imaju neke rješenje planiranih. Ne nježna, pa smo željeli da ga disk.
Trenutno planiramo napraviti 2 strategije kategorija prijevod. Tako ćete biti u mogućnosti odabrati željeni jedan.
1. - lako - prijevod će biti automatski, a ako nakon predmemoriju čišćenja čini se da je prijevod promijenila, onda jednostavno ćete dobiti 301 preusmjeravanja i korisnik će biti i dalje moći čitati točke. To će također omogućiti da obrađuju na odgovarajući način indeksiranja pitanjima zahvaljujući 301 (ako se ikad dogodi). No, da se ovaj dostupne vaš uzorak URL-a će se morati uključiti kategoriju (pod-forum) id u URL (upravo sada mnogi forumi uključuje ID samo za radna mjesta).
2. - teže jedan, ali će raditi za forume koji nemaju u URL obrazac ID za kategorije (sub-forumima), a ne želite ga promijeniti (SEO pitanja). U ovoj strategiji, morat ćete ručno podesiti svaki prijevod za svaku kategoriju (pod-forum) u forumu konfiguracije. Postavite ga i ostavite ga, uzrokovati nikakve promjene će završiti sa starim linkovima se razbije (upravo kao što je to upravo sada, ako ste promijenili Ime foruma - tako da nije problem). Mi jednostavno ne možemo to učiniti automatski, jer Google TOS - Google rezultati ne mogu biti spremljene više od 15 dana. A oni prijevodi moraju biti za života. To može biti neki posao da ga ručno. Svaki pod-forum pomnožite broj dostupnih jezika na vašem forumu, ali ti ga postaviti jednom i ostaviti ga. Vi samo morati saznati odakle se prijevodi - u internetu možete pronaći mnogo slobodnog prevoditeljske usluge dostupna HTML obliku. Možda čak i Google prijevodi uzeti od svojih stranica (ne AJAX ili Curl API) se može koristiti za pohranu ručno (treba provjeriti).
To je naša ideja. I u ovom trenutku, mi još uvijek nisu sigurni o svim mogućim problemima, ali želimo znati što naši korisnici misle o tome:)
Radije opcija 1. No, najbolja stvar bi se dati 2 opcije, a već nakon jednog odabere. pozdrave.
Jako sam zainteresiran za drugi - jer je jako dobar SEO imati važne ključne riječi u "donjem mapu" domain.com / dna mapu / ostalo ...
Svaka vijest o tome?
Naš stvarni prioritet vBET4.x za vB4 i radimo o tome sada. Mi ćemo voditi brigu o kritičnim pitanjima ako će doći u vBET3.x i to je sve ono što je planirano prije 4.x izdanje.
Nakon objavljivanja 4.x ćemo razviti štand linije 3.xi 4.x, a onda ćemo dodavati nove funkcionalnosti.
Ok, usput, dobro ste čuli su se potvrđuje da su obje linije će se dalje razvijati, a 3.x će ne samo biti izbačene nakon objavljivanja 4.x;)
Ok, usput, dobro ste čuli su se potvrđuje da su obje linije će se dalje razvijati, a 3.x će ne samo biti izbačene nakon objavljivanja 4.x;)
Ne, neće:) Očekujemo da će nekim forumima će se koristiti vB3.x za dugo vremena.
wowglider.de
05-07-10, 17:39
pojednostavljuju, dodajte gumb prevesti sve forume, a zatim ga cache memorije, taj jednostavan.
Nije tako jednostavno. Budući da Google ne dopušta da predmemoriju za više od 15 dana. I vBET je 100% kompatibilan Google. Nakon 15 dana prijevodi mogu biti različiti (Google mijenja svoj algorthigms i napraviti prijevode bolje i bolje) - u slučaju niti nema problame, jer su teme URL uključeni id. U slučaju forume (kategorija) - tu je problem - nema id uključena u cijenu. Dakle, ako prijevod hange nećete dobiti 301 preusmjeravati - vaše dolazne linkove samo će biti slomljena. To je pitanje ovdje.
wowglider.de
06-07-10, 00:00
njegova nije moguće preusmjeriti URL-ove svih zauvijek, zaboraviti, da će koristiti previše resursa sustava u velikim forumima, a ako URL-ove često mijenjaju!
svoj jedini način, prevesti, to promijeniti, a to zaboraviti. To je kompatibilan Google, zato što ne predmemorija tekstove, samo predmemorija riječi, nitko ne može primijetiti.
drugi način bi se pomoću ID-a
Google TOS ne govori o tekstu i riječi caching - to govori o caching Google prijevod rezultate. Imajte na umu da nećemo podržati razbiti Google TOS čak i ako je teško otkriti. Možete pronaći naše prijedloge kako to može biti učinjeno na početku ove rasprave. Ako želite predložiti neke - molimo pucati:) Ipak pelase na umu da nećemo razgovarati o bilo rješenja koja će biti protiv Googlea TOS. Wihtout Google prijevodi vBET ne postoji - tako da nije dobar posao.
wowglider.de
07-07-10, 09:50
Ti si pomoć Google indeksiranja sve više i više web stranica u različitim jezicima, ti si pomoći Google-u!
Da - mi to učiniti. Mi to ipak - s foruma URL prevedene ili ne. No, razbijanje Google TOS ne može biti consiered kao pomoć Google;)
Imajte na umu da je cijeli problem je o tome kako vBSEO stvara oblike linkovi - bez ID-a. Podržavamo forum Linkovi prijevod, bez bilo koje pitanje u vBulletin 4 - jer vBulletin 4 imaju vlastite SEO linkove, koji generira s ID foruma. Zahvaljujući da čak i ako nakon predmemoriju rumenilo prijevod će se razlikovati, tu neće biti problema s prekinutu vezu - zahvaljujući ID uključen u vezi vBulletin će samo lud 301 preusmjeravati. Dakle, izvan veze će raditi, ali i već indeksirane stranice neće nestati, ali samo wil se reinexed pod novim URL-om.
Evo cijeli problem beause slabe vBSEO rješenje za forum linkove i Google TOS.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):