Orijinalini görmek için tıklayınız: Çeşitli dillerde yazılı mesaj
Merhaba. Bu mesaj, birkaç dilde yazılmıştır. Örneğin, bu test, İngilizce.
Ve bu Lehçe versiyonu:) Ama sadece Japon bir parça olabilir.
Büyükbaba köyünde yaşıyordu. Zavallı yaşlı bir adamdı.
Ve yine İngilizce olarak:)
Lehçe ve Japonca gördüğünüzde nasıl göründüğünü yok merak edilebilir. Sadece uygun bayrağı tıklatın ve farkı görmek:) Ayrıca çeviri sonra iplik URL ile gerçekleşmesi dikkat: D: D: D
Rusya'dan Hello!
Ben size link blogunuza alıntı miyim?
Rusya'dan Hello!
Ben size link blogunuza alıntı miyim?
Evet:)
Merhaba, Test için yazıyorum. Tebrikler.
Bazı kelimeler
kitap kitap
kapı kapı
teşekkür teşekkür
yüzmek yüzme
Neden kendi mesajımın çevirisini göremiyorum. Mesajım tüm dillerde Ayni görünüyor.
Göremiyorum, benim mesaj tercüme değildi.
Sanki Tercüme edilemeyen kelimeler Ayni sekilde kalıyor degil mi?
Bu sistemin google sıralaması yada indeks sayısına etkisi var mi acaba?
Çeviri için BBCode kullanabilirsiniz. Bu otomatik veya manuel olarak eklenebilir. Kılavuzu buraya bakın lütfen:)
hai sa Vedem Daca detectarea automatica funcţionează con mas de un idioma
metin aynı hat üzerinde ise sadece ilk dil pick up dont iş
otomatik algılama bir con mas idioma çalışıp bakalım
hai sa Vedem Daca detectarea automatica funcţionează con mas de un idioma
metin aynı hat üzerinde ise sadece ilk dil pick up dont iş
Bu şekilde tespit etmek mümkün değildir, ya da pahalı (performans) dil mesajının hangi kısımlarının kontrol etmek için - Tespit her kelimenin kontrol olmaz. BB mesajın başında (Google sınırları tis metin ne kadar büyük olabilir) büyük olası parçası alır ve algılama için Google sormak. Yani algılama Google sağlar kadar iyidir. Birkaç dilde mesajlar için de işe yaramayacak. Birisi parçaları farklı farklı dilde yazıyor, sonra uygun yerlerde lang bbcode ekleyerek elle ayarlamak gerekir.
Birisi parçaları farklı farklı dilde yazıyor, sonra uygun yerlerde lang bbcode ekleyerek elle ayarlamak gerekir.
dil seçimi BBCode'lar katiyen fonts / boyutları içeren bir açılır menü sonraki ekleyebilirsiniz?
dil seçimi BBCode'lar katiyen fonts / boyutları içeren bir açılır menü sonraki ekleyebilirsiniz?
Özellik İstekleri Bunun için yeni bir konu açın:)
Denemek Peki Merhaba, ben Alman kez faaliyet yapabiliyor, nasıl google da görelim. :) Tisiman
Google ayarlamak için gelen çok net değil:) Sen çok iyi Almanca ne yazık ki, mükemmel olmalıdır yazın. Düzenleme: D: çeviri tam hiçbir anlamı yoktur
Ben parça bulunmaktadır bir mektup veya belge yazmak nereye deneyebilirsiniz? nasıl çalıştığını test etmek için. kendim ve ben Romanya ve Macaristan'da yaşayan arkadaşlara yazacağız bu uygulamada kullanılabilir.
Ben parça bulunmaktadır bir mektup veya belge yazmak nereye deneyebilirsiniz? nasıl çalıştığını test etmek için. kendim ve ben Romanya ve Macaristan'da yaşayan arkadaşlara yazacağız bu uygulamada kullanılabilir.
Burada örnek olarak;) bu bölümünde yeni test konuları oluşturmak için kendinizi özgür hissedin.
botmasterlabs
07-07-10, 00:10
Merhaba! svyazi kontrol edin!
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):