View Full Version: Порака напишани на повеќе јазици
Здраво. Оваа порака е напишано на неколку јазици. На пример овој тест е на англиски јазик.
И ова е во полски:) Но, само да биде дел од Јапонците.
Дедо живеел во селото. Беше слаб старец.
И на англиски повторно:)
Можете да бидете љубопитни како тоа изгледа кога ќе го видите во Полска или јапонски. Само кликнете на соодветните знаме и да се види разликата:) Исто така се обрне внимание што се случи со навој рачно по превод: D: D
Здраво од Русија!
Може ли да цитирам еден пост на вашиот блог со линк до тебе?
Здраво од Русија!
Може ли да цитирам еден пост на вашиот блог со линк до тебе?
Да може да се:)
Merhaba, Тест için yazıyorum. Tebrikler.
Bazı kelimeler
книга kitap
вратата kapı
teşekkür благодарение
yüzmek пливање
Neden kendi mesajımın çevirisini göremiyorum. Mesajım tum dillerde aynı görünüyor.
Она што не можам да видам, мојата порака не беше преведен.
Sanki tercüme edilemeyen kelimeler aynı şekilde kalıyor değil ми?
Бу sistemin Google ранг ала индекс sayısına etkisi var mi acaba?
Вие не користат bbcodes за превод. Оние може да се додаде автоматски или рачно - ве молиме погледнете тука за рачно:)
Хаи sa vedem dacă detectarea АУТОМАТИКА funcţionează един Mas де ОН јазик
воопшто не работи ако текстот е на иста линија само ги собереш на мајчин јазик
Да видиме дали автоматско откривање работи един Mas јазик
Хаи sa vedem dacă detectarea АУТОМАТИКА funcţionează един Mas де ОН јазик
воопшто не работи ако текстот е на иста линија само ги собереш на мајчин јазик
Откривање нема да се провери секој збор - тоа не е можно да се открие овој начин, или до скапи (за перформанси) да се провери во кој јазик се дел од пораката. vBET се најголемите можни дел од почетокот на порака (Гугл го ограничува колку е голема TIS текст може да биде) и да побарате на Google за детекција. Значи откривање е толку добар како Google ја нуди. Тоа нема да работи и за пораките на неколку јазици. Ако некој пишува делови во различни различни јазици, тогаш тој мора да го поставите рачно додавајќи lang BBCode-от во соодветни места.
Ако некој пишува делови во различни различни јазици, тогаш тој мора да го поставите рачно додавајќи lang BBCode-от во соодветни места.
може да ви додаде до фонтови / големини паѓачкото мени изберете јазик троа bbcodes?
може да ви додаде до фонтови / големини паѓачкото мени изберете јазик троа bbcodes?
Ве молиме отворете нова тема за ова во функција Барањата:)
Здраво Па обидете се, тогаш јас се способни да работат во германскиот пати, ајде да видиме како Google ја. :) Tisiman
Google доаѓа со вашиот Set не е навистина јасно:) Можете да напишат добри германски мора да е перфектен, за жал. Измени: Преводот не прави никаква смисла заврши: D: D
Каде можам да поседува се обиде да напише писмо или документ? да се тестираат како тоа функционира. соодветен за оваа апликација мене и јас ќе напишам за пријатели кои живеат во Романија и Унгарија.
Каде можам да поседува се обиде да напише писмо или документ? да се тестираат како тоа функционира. соодветен за оваа апликација мене и јас ќе напишам за пријатели кои живеат во Романија и Унгарија.
Во пример тука;) слободно можеш да направиш нов тест теми во овој дел.
botmasterlabs
07-07-10, 00:10
Привет! проверка связи!
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):