מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: הודעה כתובה בכמה שפות

vBET
09-10-09, 18:50
שלום. הודעה זו כתובה בכמה שפות. לדוגמה המבחן הזה הוא באנגלית.

וזה בפולנית:) אבל רק להיות חתיכת יפני.

סבא גר בכפר. האם זקן עני.

ובאנגלית שוב:)

אתה יכול להיות סקרן איך זה נראה כאשר אתה רואה את זה בפולנית או יפנית. פשוט לחץ על הדגל המתאים לראות את ההבדל:) גם לשים לב מה קרה עם URL חוט לאחר התרגום: D

Polprav
21-10-09, 23:08
שלום מרוסיה!
אני יכול לצטט פוסט בבלוג שלך עם קישור אליך?

vBET
22-10-09, 23:46
שלום מרוסיה!
אני יכול לצטט פוסט בבלוג שלך עם קישור אליך?

כן אתה יכול:)

selsarac
27-10-09, 13:08
Merhaba, מבחן için yazıyorum. Tebrikler.

Bazı kelimeler
ספר kitap
הדלת Kapi
teşekkür תודה
yüzmek שחייה

Neden kendi mesajımın çevirisini göremiyorum. Mesajım טם görünüyor dillerde aynı.

מה אני לא יכול לראות, ההודעה שלי לא תורגם.

Sanki tercüme edilemeyen kelimeler aynı şekilde kalıyor Degil mi?

Bu sistemin google מדד דרגה וכולי sayısına etkisi var mi acaba?

vBET
29-10-09, 00:55
לא להשתמש קודי לתרגום. אלה ניתן להוסיף באופן אוטומטי או ידני - נא להסתכל כאן ספר:)

cosy
12-01-10, 18:48
חי sa ודם dacă detectarea automatica funcţionează קון mas de un idioma

לא עובדות אם הטקסט באותה שורה רק להרים את השפה הראשונה

cosy
12-01-10, 18:52
בוא נראה אם הזיהוי האוטומטי עובד idioma mas קון

vBET
13-01-10, 22:57
חי sa ודם dacă detectarea automatica funcţionează קון mas de un idioma

לא עובדות אם הטקסט באותה שורה רק להרים את השפה הראשונה

גילוי לא יבדוק כל מלה - לא ניתן לזהות בדרך זו, או יקר (ביצועים) כדי לבדוק באיזו שפה הם חלקים של ההודעה. vBET לוקח חלק אפשרי הגדולה ביותר מתחילת מסר (גבולות גוגל כמה גדול יכול להיות טקסט TIS) ולשאול גוגל לצורך זיהוי. אז הזיהוי טוב כמו גוגל מספק אותו. זה לא יעבוד גם עבור הודעות בכמה שפות. אם מישהו כותב חלקים בשפות שונות שונה אז הוא צריך להגדיר אותו באופן ידני הוספת lang BBCode במקומות המתאימים.

cosy
20-01-10, 20:13
אם מישהו כותב חלקים בשפות שונות שונה אז הוא צריך להגדיר אותו באופן ידני הוספת lang BBCode במקומות המתאימים.
אתה יכול להוסיף ליד גופנים / בגדלים תפריט נפתח כהוא קודי שפה לבחור?

vBET
21-01-10, 16:10
אתה יכול להוסיף ליד גופנים / בגדלים תפריט נפתח כהוא קודי שפה לבחור?

נא לפתוח נושא חדש זה בקשות תכונה:)

tisiman
23-03-10, 06:28
שלום ובכן לנסות, אז אני יכול לפעול פעמים גרמנית, בוא נראה איך זה google. :) Tisiman

Kolbi
19-04-10, 15:06
גוגל מגיע עם סט שלך הוא לא ממש ברור:) אתה כותב טוב הגרמנית בוודאי מושלם, למרבה הצער. עריכה: התרגום לא הגיוני שלם: D

mikael
09-05-10, 15:57
איפה אני posses יכול לנסות לכתוב מכתב או מסמך? כדי לבדוק איך זה עובד. מתאים עבור יישום זה בעצמי אכתוב וחברים המתגוררים ברומניה ובהונגריה.

vBET
09-05-10, 19:31
איפה אני posses יכול לנסות לכתוב מכתב או מסמך? כדי לבדוק איך זה עובד. מתאים עבור יישום זה בעצמי אכתוב וחברים המתגוררים ברומניה ובהונגריה.

בדוגמה כאן) תרגיש חופשי ליצור הנושאים הבדיקה החדשה בסעיף זה.

mario06
08-06-10, 21:42
שלום, תנסה: D

botmasterlabs
07-07-10, 00:10
שלום! svyazi לבדוק!

bedoo54
21-05-11, 10:41
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1