צפה בגרסא המלאה: הודעה כתובה בכמה שפות
שלום. הודעה זו כתובה בכמה שפות. לדוגמה המבחן הזה הוא באנגלית.
וזה בפולנית:) אבל רק להיות חתיכת יפני.
סבא גר בכפר. האם זקן עני.
ובאנגלית שוב:)
אתה יכול להיות סקרן איך זה נראה כאשר אתה רואה את זה בפולנית או יפנית. פשוט לחץ על הדגל המתאים לראות את ההבדל:) גם לשים לב מה קרה עם URL חוט לאחר התרגום: D
שלום מרוסיה!
אני יכול לצטט פוסט בבלוג שלך עם קישור אליך?
שלום מרוסיה!
אני יכול לצטט פוסט בבלוג שלך עם קישור אליך?
כן אתה יכול:)
Merhaba, מבחן için yazıyorum. Tebrikler.
Bazı kelimeler
ספר kitap
הדלת Kapi
teşekkür תודה
yüzmek שחייה
Neden kendi mesajımın çevirisini göremiyorum. Mesajım טם görünüyor dillerde aynı.
מה אני לא יכול לראות, ההודעה שלי לא תורגם.
Sanki tercüme edilemeyen kelimeler aynı şekilde kalıyor Degil mi?
Bu sistemin google מדד דרגה וכולי sayısına etkisi var mi acaba?
לא להשתמש קודי לתרגום. אלה ניתן להוסיף באופן אוטומטי או ידני - נא להסתכל כאן ספר:)
חי sa ודם dacă detectarea automatica funcţionează קון mas de un idioma
לא עובדות אם הטקסט באותה שורה רק להרים את השפה הראשונה
בוא נראה אם הזיהוי האוטומטי עובד idioma mas קון
חי sa ודם dacă detectarea automatica funcţionează קון mas de un idioma
לא עובדות אם הטקסט באותה שורה רק להרים את השפה הראשונה
גילוי לא יבדוק כל מלה - לא ניתן לזהות בדרך זו, או יקר (ביצועים) כדי לבדוק באיזו שפה הם חלקים של ההודעה. vBET לוקח חלק אפשרי הגדולה ביותר מתחילת מסר (גבולות גוגל כמה גדול יכול להיות טקסט TIS) ולשאול גוגל לצורך זיהוי. אז הזיהוי טוב כמו גוגל מספק אותו. זה לא יעבוד גם עבור הודעות בכמה שפות. אם מישהו כותב חלקים בשפות שונות שונה אז הוא צריך להגדיר אותו באופן ידני הוספת lang BBCode במקומות המתאימים.
אם מישהו כותב חלקים בשפות שונות שונה אז הוא צריך להגדיר אותו באופן ידני הוספת lang BBCode במקומות המתאימים.
אתה יכול להוסיף ליד גופנים / בגדלים תפריט נפתח כהוא קודי שפה לבחור?
אתה יכול להוסיף ליד גופנים / בגדלים תפריט נפתח כהוא קודי שפה לבחור?
נא לפתוח נושא חדש זה בקשות תכונה:)
שלום ובכן לנסות, אז אני יכול לפעול פעמים גרמנית, בוא נראה איך זה google. :) Tisiman
גוגל מגיע עם סט שלך הוא לא ממש ברור:) אתה כותב טוב הגרמנית בוודאי מושלם, למרבה הצער. עריכה: התרגום לא הגיוני שלם: D
איפה אני posses יכול לנסות לכתוב מכתב או מסמך? כדי לבדוק איך זה עובד. מתאים עבור יישום זה בעצמי אכתוב וחברים המתגוררים ברומניה ובהונגריה.
איפה אני posses יכול לנסות לכתוב מכתב או מסמך? כדי לבדוק איך זה עובד. מתאים עבור יישום זה בעצמי אכתוב וחברים המתגוררים ברומניה ובהונגריה.
בדוגמה כאן) תרגיש חופשי ליצור הנושאים הבדיקה החדשה בסעיף זה.
botmasterlabs
07-07-10, 00:10
שלום! svyazi לבדוק!
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):