PDA

Zobacz pełną wersję: Wiadomość napisany w kilku językach

vBET
09-10-09, 18:50
Hello. Komunikat ten jest napisany w kilku językach. Na przykład ten test jest w języku angielskim.

A to już jest po polsku :) Za to zaraz będzie kawałek po japońsku.

Dziadek mieszkał we wsi. Był biedny, stary człowiek.

I angielskim ponownie:)

Możesz być ciekawy jak to wygląda, gdy widzisz, że w języku polskim i japońskim. Wystarczy kliknąć odpowiednią flagę i zobacz różnicę:) Warto też zwrócić uwagę, co się stanie z URL wątek po polsku: D

Polprav
21-10-09, 23:08
Witam z Rosji!
Mogę zacytować post na swoim blogu z linkiem do Ciebie?

vBET
22-10-09, 23:46
Witam z Rosji!
Mogę zacytować post na swoim blogu z linkiem do Ciebie?

Tak, można:)

selsarac
27-10-09, 13:08
Merhaba, Test için yazıyorum. Tebrikler.

Bazi kelimeler
książki kitap
Kapi drzwi
dzięki teşekkür
yüzmek basen

Neden Kendi mesajımın çevirisini göremiyorum. Mesajım tum dillerde görünüyor Ayni.

Co nie widzę, moja wiadomość nie została przetłumaczona.

Sanki tercüme edilemeyen kelimeler Ayni şekilde kalıyor değil mi?

Bu sistemin Google PageRank główna yada sayısına etkisi var mi acaba?

vBET
29-10-09, 00:55
Nie używać bbcodes do tłumaczenia. Te mogą być dodawane ręcznie lub automatycznie - proszę spojrzeć tutaj instrukcji:)

cosy
12-01-10, 18:48
hai sa vedem Daca detectarea automatica funcţionează con mas de un idioma

dont pracy, jeśli tekst jest na tej samej linii tylko odebrać pierwszego języka

cosy
12-01-10, 18:52
zobaczymy, czy automatyczne wykrywanie działa con idioma mas

vBET
13-01-10, 22:57
hai sa vedem Daca detectarea automatica funcţionează con mas de un idioma

dont pracy, jeśli tekst jest na tej samej linii tylko odebrać pierwszego języka

Wykrywanie nie będzie sprawdzać każde słowo - nie jest możliwe do wykrycia w ten sposób, lub kosztowne (dla wydajności), aby sprawdzić, w jakim języku są części wiadomości. vBET trwa największej części z początku wiadomość (limity Google, jak duży tekst tis może być) i poprosić Google wykrywania. Tak więc wykrycie jest tak dobry jak Google udostępnia go. To nie będzie działać również dla wiadomości w kilku językach. Jeśli ktoś pisze części w różnych językach potem musi go ustawić ręcznie dodając lang bbcode w odpowiednich miejscach.

cosy
20-01-10, 20:13
Jeśli ktoś pisze części w różnych językach potem musi go ustawić ręcznie dodając lang bbcode w odpowiednich miejscach.
można dodać obok fonts / wielkości rozwijanego menu wybrać odrobina bbcodes języka?

vBET
21-01-10, 16:10
można dodać obok fonts / wielkości rozwijanego menu wybrać odrobina bbcodes języka?

Proszę otworzyć nowy wątek do tego w Prośby:)

tisiman
23-03-10, 06:28
Witam No spróbuj, potem jest w stanie działać w czasach niemieckich, zobaczmy jak to google. :) Tisiman

Kolbi
19-04-10, 15:06
Google pochodzi z zestawu nie jest jasna:) napisać dobry niemiecki musi być idealne, niestety. Edit: tłumaczenie nie ma sensu pełne: D

mikael
09-05-10, 15:57
gdzie mogę posiadać spróbuj napisać list lub dokument? aby sprawdzić jak to działa. nadaje się do tego wniosku się i będę pisać do znajomych mieszkających w Rumunii i na Węgrzech.

vBET
09-05-10, 19:31
gdzie mogę posiadać spróbuj napisać list lub dokument? aby sprawdzić jak to działa. nadaje się do tego wniosku się i będę pisać do znajomych mieszkających w Rumunii i na Węgrzech.

W przykładzie;) Zapraszamy do tworzenia nowych tematów testu w tej sekcji.

mario06
08-06-10, 21:42
Witaj, spróbuj: D

botmasterlabs
07-07-10, 00:10
Hello! svyazi sprawdzić!

bedoo54
21-05-11, 10:41
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1