PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Problema versti pavadinimas / Forumas

dacho
07-11-10, 20:19
Vertimą pavadinimą mano sistema, jei ji verčia mano sistemos pavadinimas, šiuo raštu forumai Powered vBulletinForum-Powered by vBulletin Bendrijų ir kažką interesų, gali būti iš sibaaospti į <title> Pavadinimas DACHO (į hebrajų) ir ji yra vertėjas man vBulletin yra taip nustatyti sistemos verčia žodžiai kaip esate tikri, kad automatinis vertėjas תרוגם Vbet?

dacho
09-11-10, 16:06
Ar kas nors padėti, prašome

kamilkurczak
09-11-10, 17:09
Sveiki Dacho,
Aš nesuprantu exactly.You rašyti apie <title> tegus savo svetainę, ar ne?

dacho
09-11-10, 21:27
Labas Kamil
Aš kalbėjo apie tris dalykus, ir aš manau, tai yra problema, kad "Google" kuria ...
Pirmoji - tapo mano sistemos vardą (forumo pavadinimas ir svetainės pavadinimas) po vertimo Vbet:
"
Forumai Powered by vBulletin
Bendruomenių forumas - Powered by vBulletin.
"
Be Vbet išvertė pavadinimą hebrajų ji "פורום דצ'ו" = "forumas dacho"

Antrasis - TAG <title> išverstą puslapį su Vbet, taip pat tapo "Powered by vBulletin
Be Vbet išvertė (hebrajų pavadinimas tai "FORUMAS DACHO")

Manau, tai yra ta pati problema, tik kaip aš jį tvarkyti?

Trečiųjų - Ar yra būdas nustatyti, Vbet, kad tam tikrus žodžius bus išversti nors būdu nustatyti, kurių susirūpinimą, kad Vbet išverstas žodis "vertėjas"
Nes tai yra, jei mano sistema DACHO Hebrajų Vertimas neturi būti "Google", šis žodis yra ne vien tik išraiška, kuri gali būti išversta Įdomiausia tai, kad net jei aš einu į "Google Translate" (http://translate.google.com) ir rašo "דצ'ו" (DACHO hebrajų) "Google" verčia jį Powered by vBulletin

Trumpai tariant, manau, kad viskas yra
Taigi, jei yra būdas nustatyti žodžiai Vbet gauti vertimus, kad galiu pasirinkti man tinkamą vertimo?
Kadangi "Google" verčia forumas dacho (פורום דצ'ו) forumas Powered by vBulletin

kamilkurczak
10-11-10, 10:14
Sveiki,
Aš taip pat patikrinti savo forumo vardą ir tt google vertėjas, ir aš turi tuos pačius rezultatus, kaip jūs.
Taigi tai nėra vBET klausimas. Galite pridėti savo forumo pavadinimą puslapį į
Nėra išverstas erdvės ir šioje srityje negali būti išverstas.
Norėdami tai padaryti:

1. Eiti admincp -> stilius ir šablonai.

2. Rasti tekstą, kuris jus domina

3. įdėti Pavadinimas Tekstas tarp: and
(Tai nėra išversta srityje)

atkreipkite dėmesį, kad kai "Google" neturi savo žodyne žodis - tai žodis liks su originalia forma.

dacho
10-11-10, 10:29
dėka Kama
bet, pavyzdžiui, kad žodis "dacho" Stay hebrajų rašmenimis (pavyzdžiui, kad "דצ'ו")

kamilkurczak
10-11-10, 10:37
taip įdėti Pavadinimas Tekstas tarp: and

Jokių problemų. Ačiū.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1