КПК

Перегляд повної версії: Не переводьте назва діра

oeyaps
02-06-10, 13:39
Доброго дня, я хочу знати, а не як перекласти назву діру? (Наприклад, тільки назва форуму. VBulletin підприємства Перекладач (vBET)) Спасибі велике, і я з нетерпінням чекаємо вашої відповіді.

kamilkurczak
02-06-10, 16:13
Добрий день,

1. До AdminCP -> стилів і шаблонів.

2. Знайти текст, який ви зацікавлені

3. розмістити текст заголовка між: and
(Це не перекладається область)

oeyaps
02-06-10, 16:26
Я запитав ім'я форум сайт, а не конкретній області. Будь ласка, хто-небудь знає, як запобігти vBet перекласти назву діру?

VGF
02-06-10, 16:38
Я запитав ім'я форум сайт, а не конкретній області. Будь ласка, хто-небудь знає, як запобігти vBet перекласти назву діру?

Для пошукової оптимізації, ви хочете, щоб перекласти назву на відповідній мові.

Але якщо ні, то я б запропонував зробити свій нік на форумі зображення. Таким чином, є ні в якому випадку він може перевести його.

oeyaps
02-06-10, 16:51
Io ho una immagine come nome del foro, ma quando cerco su google, ovviamente, il nome del foro è in parole, e non come immagine.

Quando uso il traduttore vBet il nome si traduce in questo modo:

"Breakers Team" -> a "Team Breakers"

Io voglio ke rimanga "Breakers Team".

Vorrei uno script come questo: (ma per il nome del foro)

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->Параметри [' vbenterprisetranslator_donttranslateusernames ']) {$ userinfo [' musername '] = '' . $ userinfo [' musername ']. "';}Це ім'я користувача, я б хотів за назвою цього форуму.

kamilkurczak
02-06-10, 16:59
Ви хочете зберегти текст заголовка вашого форуму, у верхній панелі браузера, чи не так?

так що ви повинні помістити ваш текст заголовка між: and
and - Це робить текст всередині не перекладається

таким чином, використання AdminCP -> Стилі і шаблони-> пошук в шаблони, serach <title>.

У полі ліворуч у вас є шаблони стилів з <title>, знайти свій стиль, шаблони ви зацікавлені.

наприклад:

FORUMDISPLAY шаблони стилів:
Зміна <title> {В. Б.: сировина foruminfo.title_clear} </ назва>
до
<title>{vb:raw foruminfo.title_clear}</title>

oeyaps
02-06-10, 17:11
кінець

або

and

??

kamilkurczak
02-06-10, 17:13
and

vBET
03-06-10, 00:17
і

це правильна відповідь;) Вибачте за безлад - безкоштовні версії є старі позначення НТА.

oeyaps
13-06-10, 12:19
Дякуємо vBET

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1