Увайдзіце

Прагляд поўнай версіі: Ці не перакладаеце назва дзірка

oeyaps
02-06-10, 13:39
Добры дзень, я хачу ведаць, а не як перавесці назва дзірку? (Напрыклад, толькі назва форуму. VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET)) Дзякуй вялікі, і я з нецярпеннем чакаем вашага адказу.

kamilkurczak
02-06-10, 16:13
Добры дзень,

1. Да AdminCP -> стыляў і шаблонаў.

2. Знайсці тэкст, які вы зацікаўлены

3. размясціць тэкст загалоўка паміж: and
(Гэта не перакладаецца вобласць)

oeyaps
02-06-10, 16:26
Я спытаў імя форум сайт, а не канкрэтнай вобласці. Калі ласка, хто-небудзь ведае, як прадухіліць vBet перавесці назва дзірку?

VGF
02-06-10, 16:38
Я спытаў імя форум сайт, а не канкрэтнай вобласці. Калі ласка, хто-небудзь ведае, як прадухіліць vBet перавесці назва дзірку?

Для пошукавай аптымізацыі, вы хочаце, каб перавесці назву на адпаведным мове.

Але калі не, то я б прапанаваў зрабіць свой нік на форуме малюнка. Такім чынам, ёсць ні ў якім выпадку ён можа перавесці яго.

oeyaps
02-06-10, 16:51
Io ho una immagine come nome del foro, ma quando cerco su google, ovviamente, il nome del foro è in parole, e non come immagine.

Quando uso il traduttore vBet il nome si traduce in questo modo:

"Breakers Team" -> a "Team Breakers"

Io voglio ke rimanga "Breakers Team".

Vorrei uno script come questo: (ma per il nome del foro)

if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->варыянты ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {$ Асабістая інфармацыя ['musername'] = '». $ UserInfo ['musername']. '';} Гэта імя карыстальніка, я хацеў бы, каб імя адтуліну.

kamilkurczak
02-06-10, 16:59
Вы хочаце захаваць тэкст загалоўка вашага форуму, у верхняй панэлі браўзэра, ці не так?

так што вы павінны змясціць ваш тэкст загалоўка паміж: and
and - Гэта робіць тэкст ўнутры не перакладаецца

такім чынам, выкарыстанне AdminCP -> Стылі і шаблоны-> пошук у шаблоны, serach <title>.

У полі злева ў вас ёсць шаблоны стыляў з <title>, знайсці свой стыль, шаблоны вы зацікаўленыя.

напрыклад:

FORUMDISPLAY шаблоны стыляў:
Змена <title> {У. Б.: сыравіну foruminfo.title_clear} </ назва>
да
<title>{vb:raw foruminfo.title_clear}</title>

oeyaps
02-06-10, 17:11
канец

або

and

??

kamilkurczak
02-06-10, 17:13
and

vBET
03-06-10, 00:17
і

гэта правільны адказ;) Выбачайце за беспарадак - бясплатныя версіі ёсць старыя абазначэння НТА.

oeyaps
13-06-10, 12:19
Дзякуй vBET

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1