Orijinalini görmek için tıklayınız: Yazılım BB Test
Ben forumun bir test sitesinde ilk yazılım test etmek istiyorum. BB yazılım veritabanında değişiklik yapar ya da ek veri eklemek merak ediyorum. Benim yaşamak forum değişiklik yapmadan önce her şey çalışıyor bilmek istiyor. Bu konuya İngilizce tercüme ne kadar iyi Hollandaca bulunmaktadır. :)
Merhaba:)
Lütfen ücretsiz sürümü test edebilirsiniz (daha yavaş ve daha az özellikleri) dikkat. Ayrıntılar için buraya bakınız:
DB değişiklikler hakkında soru cevap. BB bu önbelleği için kendi tablolar oluşturur. Yani mevcut verilerinizi güvenli olup bunu değiştirmez. BB zaten varolan bir tablonun sadece 1 sütun ekler kullanıcı varsayılan dil kullanıcı tablosu için sütun.
Gelecekteki herhangi bir sorunuz varsa, önce satın BB - ask sadece lütfen:)
PS.
Mesaj tercüme ne kadar iyi gibi:) umut anlayışı ile hiç bir sorun vardı. Google büyük bir hizmet vermektedir!
Bilgi için teşekkürler!. Çeviri beklediğimden daha iyiydi. Mükemmel ama anlamak için yeterince iyi değil. Benim forumun ana dili İngilizce olan ama kesinlikle farklı dilleri ile daha fazla üye işe düşünüyorum. Ben biraz daha araştırmak ve yakında denemek olacaktır.
Ücretsiz sürümü sadece forum çevirir olduğunu lütfen unutmayınız. Ücretli sürüm çok dilli bir toplum (farklı dillerde mesaj) destekler.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):