מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: בדיקת vBET תוכנה

Wulf
16-11-10, 17:17
אני רוצה לבדוק את התוכנה הראשונה באתר מבחן של הפורום שלי. אני תוהה אם תוכנה vBET עושה שינויים בבסיס הנתונים או להוסיף נתונים נוספים. אני רוצה לדעת אם הכל עובד לפני שאני לבצע שינויים בפורום לחיות שלי. חוט זה בהולנדית לראות כמה טוב זה תורגם לאנגלית. :)

vBET
16-11-10, 23:53
היי:)

שים לב שאנו מספקים גרסה חופשית (תכונות איטי יותר ופחות) שבו אתה יכול לבדוק. אנא ראה כאן לפרטים:

גם עונה לשאלה שלך על שינויים DB. vBET יוצר זה שולחנות משלו עבור המטמון. אז הנתונים הקיימים בטוח - לא נוכל לשנות את זה. vBET מוסיף רק 1 עמודה לטבלה קיימת כבר - היא הטור של השפה ברירת המחדל של משתמש בטבלה המשתמש.

אם יש לך שאלות בעתיד, לפני לקנות vBET - בבקשה לשאול:)

PS.
מקווה שאתה אוהב כמה טוב ההודעה שלך תורגם:) לא היה לי שום בעיה בכלל עם הבנה זה. גוגל נותנת שירות מעולה!

Wulf
17-11-10, 02:22
תודה על המידע!. התרגום היה טוב יותר ממה שציפיתי. לא מושלם אבל מספיק טוב כדי להבין. השפה העיקרית של הפורום שלי היא אנגלית, אבל אני בהחלט חושב שאני יכול לגייס חברים נוספים עם שפות שונות. אני יחקור עוד קצת לנסות בקרוב.

vBET
17-11-10, 21:52
שים לב כי הגרסה החינמית רק מתרגמת בפורום. הגרסה בתשלום תומך בקהילה לשוני (הודעות בשפות שונות).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1