PDA

مشاهده نسخه کامل : تست فعال تصدی نرم افزار

Wulf
16-11-10, 17:17
من می خواهم از نرم افزار به اولین تست را در سایت آزمون از این انجمن است. من تعجب می کنم اگر نرم افزار را فعال تصدی تغییرات را به پایگاه داده و یا اضافه کردن اطلاعات اضافی. من می خواهند بدانند اگر همه چیز کار می کند قبل از ایجاد تغییرات به انجمن زندگی من است. این موضوع در هلند را چگونه می بینید و آن را به انگلیسی ترجمه شده است. :)

vBET
16-11-10, 23:53
سلام :)

لطفا توجه داشته باشید که ما شما را به نسخه رایگان (کندتر و کمتر به ویژگی های) که شما می توانید تست. لطفا برای جزئیات بیشتر به اینجا را ببینید :

همچنین پاسخ دادن به سوال شما در مورد تغییرات DB. فعال تصدی ایجاد جداول خود را برای ساخت حافظه cache است. بنابراین داده های موجود خود را امن است -- ما آن را تغییر دهید. فعال تصدی می افزاید : تنها 1 ، ستون به جدول در حال حاضر موجود است -- آن ستون را برای زبان پیش فرض کاربر در جدول کاربر.

اگر شما هر گونه سوال در آینده ، قبل از فعال تصدی بخرم؟ -- لطفا فقط بپرسید :)

PS.
امیدوارم که شما دوست چقدر خوب پست شما ترجمه شد :) من تا به حال هیچ مشکلی در درک آن است. گوگل می دهد خدمت بزرگی است!

Wulf
17-11-10, 02:22
برای اطلاعات. ترجمه بهتر از من انتظار می رود. کامل نیست اما به اندازه کافی خوب به درک. زبان اصلی انجمن انگلیسی من است اما من قطعا فکر می کنم من می توانم اعضای بیشتر با زبان های مختلف جذب. من به بعضی از بررسی بیشتر و سعی کنید به زودی.

vBET
17-11-10, 21:52
لطفا توجه داشته باشید که نسخه رایگان تنها ترجمه انجمن. پرداخت نسخه پشتیبانی از جامعه چند زبانه (از پست ها به زبان های مختلف) است.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1