View Full Version: Testiranje programske opreme vBET
Rad bi test software najprej na test site mojega foruma. Zanima me, če programska oprema vBET vnaša spremembe v zbirki podatkov ali dodate dodatne podatke. Jaz želi vedeti, če vse deluje, preden sem spremeniti moje življenje forum. Ta nit je v nizozemščini, da vidite, kako dobro je prevedena v angleščino. :)
Hi:)
Prosimo, upoštevajte, da nudimo brezplačno različico (počasnejše in manj funkcij), ki jih lahko test. Oglejte si za podrobnosti:
Tudi odgovor na vaše vprašanje o DB sprememb. vBET ustvari svojo lastno tabele za predpomnilnika. Torej, vaših obstoječih podatkov je varna - ne bo spremenilo. vBET dodaja samo 1 stolpec na že obstoječe tabele - je stolpec za uporabnika privzetega jezika v tabeli uporabnikov.
Če imate kakršnakoli vprašanja prihodnosti, preden kupijo vBET - prosim, vprašajte:)
PS.
Upam, da vam je všeč, kako dober je bil preveden vaš post:) sem imel nobenega problema sploh s tem razumevanjem. Google ponuja veliko uslugo!
Hvala za informacijo!. Prevod je bil boljši, kot sem pričakoval. Ni popoln, vendar dovolj dobro razumeti. Glavni jezik moj forum je angleščina, vendar sem definitivno mislim, da lahko zaposlijo več članov z različnimi jeziki. Bom raziskati nekaj več in preizkusite kmalu.
Prosimo, upoštevajte, da je brezplačna različica samo prevaja forum. Plačan različica podpira večjezične skupnosti (prispevke v različnih jezikih).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):