PDA

View Full Version: Testiranje softvera vBET

Wulf
16-11-10, 17:17
Htio bih testirati softver prvi na poligonu u moj forum. Pitam se ako je vBET softver čini promjene u bazu podataka ili dodavanje dodatnih podataka. Ja želi znati da li sve radi prije nego što sam napraviti izmjene na moj život forumu. To nit je u nizozemskom vidjeti koliko dobro prevedene na engleski. :)

vBET
16-11-10, 23:53
Pozdrav:)

Imajte na umu da smo pružiti besplatnu verziju (sporije i manje mogućnosti) koje možete testirati. Molimo pogledajte ovdje za detalje:

Također odgovora na Vaše pitanje o DB promjene. vBET stvara vlastitu tablice za cache. Dakle, vaše postojeće podatke sigurno - ne će se promijeniti. vBET dodaje samo 1 stupac već postojeću tablicu - to je stupac korisnika zadani jezik u korisničkom tablici.

Ako imate bilo kakvih pitanja budućnosti, prije nego što kupite vBET - molimo samo pitajte:)

PS.
Nadam se da vam se sviđa kako je dobar vaš post je preveden:) nisam imala problema uopće s njom razumijevanju. Google daje veliku uslugu!

Wulf
17-11-10, 02:22
Hvala za informacije!. Prijevod je bolje nego što sam očekivala. Nije savršena, ali dovoljno dobar da razumjeti. Glavni jezik moj forum je engleski, ali ja definitivno mislim da mogu privući više članova s različitim jezicima. Ja ću istražiti neke više i isprobati uskoro.

vBET
17-11-10, 21:52
Imajte na umu da slobodan inačici samo prevodi foruma. Plaćeni verzija podržava višejezične zajednice (mjesta na različitim jezicima).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1