View Full Version: Testing tarkvara vBET
Tahaksin test tarkvara kõigepealt test ala minu foorum. Ei tea, kas vBET tarkvara muudab andmebaasi või lisada täiendavaid andmeid. Ma tahab teada, kas kõik toimib, enne kui ma teen oma live foorum. See teema on hollandi, et näha, kui hästi see tõlkida inglise keelde. :)
Hi:)
Pange tähele, et pakume tasuta versioon (aeglasem ja vähem funktsioone), mis võite katsetada. Palun vaata siia üksikasju:
Ka vastates teie küsimusele DB muutusi. vBET loob ta enda lauad cache. Nii et teie olemasolevad andmed on turvaline - me ei saa seda muuta. vBET lisab ainult 1 veerus olemasolevatele tabel - see on veerg kasutaja default keele kasutajate tabelis.
Kui teil on tulevikus küsimused, enne kui osta vBET - palun küsige:)
PS.
Loodan teile meeldib kui hea teie Postitus oli tõlgitud:) Ma ei ole probleem üldse mõista. Google annab suure teene!
Täname informatsiooni!. Tõlge oli parem kui ma ootasin. Ole täiuslik, kuid piisavalt hea, et aru saada. Põhikeel minu foorum on inglise keeles, kuid ma kindlasti arvan, et võin värvata uusi liikmeid ja erinevates keeltes. Ma uurib veel veidi ja proovida kohe.
Pange tähele, et tasuta versioon tõlgib ainult foorum. Paide versioon toetab mitmekeelset kogukond (Ametikohad, erinevates keeltes).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):