Žiūrėti pilną versiją: Testavimas programinės įrangos vBET
Norėčiau išbandyti programinę įrangą, pirmiausia dėl bandymų aikštelėje mano forumas. Įdomu, jei vBET programinė įranga leidžia keisti duomenų bazę ar pridėti papildomų duomenų. Aš nori žinoti, jei viskas dirba, kol aš pakeisti savo gyvena forumas. Ši gija olandų pamatyti, kaip gerai ji išversta į anglų kalbą. :)
Hi:)
Atkreipkite dėmesį, kad mes teikiame nemokamą versiją (lėčiau ir mažiau funkcijų), kuriuos galite išbandyti. Smulkiau skaitykite čia:
Taip pat atsakyti į jūsų klausimą apie BP pakeitimus. vBET sukuria savo lenteles talpyklą. Taigi, esamą duomenys yra saugūs - mes ne jį pakeisti. vBET prideda tik 1 skiltyje jau esamą lentelę - tai skiltyje vartotojo stalo vartotojo numatytąją kalbą.
- Jei turite kokių nors ateities klausimų, anksčiau pirkti vBET - prašome tiesiog paklausti:)
PS.
Tikimės, kad Jūs, kaip gerai jūsų postas buvo išversta:) aš turėjau jokių problemų suprasti. "Google" suteikia puikų aptarnavimą!
Ačiū už informaciją!. Vertimas buvo geriau nei tikėjausi. Nėra tobula, bet pakankamai gera suprasti. Pagrindinė kalba mano forumas yra anglų kalba, bet aš tikrai manau, galima pritraukti daugiau narių, turinčių skirtingų kalbų. Aš ištirti kai kurių daugiau ir išbandyti artimiausiu metu.
Atkreipkite dėmesį, kad nemokama versija tik verčia forume. Mokama versija palaiko daugiakalbei bendruomenei (pranešimų įvairiomis kalbomis).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):