Přihlášení

Zobrazit plnou verzi: Testování software vBET

Wulf
16-11-10, 17:17
Chtěl bych vyzkoušet software nejprve na zkušebním mé forum. Zajímalo by mě, pokud je software vBET provede změny v databázi, nebo přidat další data. I chce vědět, jestli všechno funguje, než jsem se změnit mého života forum. Toto vlákno je v holandštině, jak dobře je přeložena do angličtiny. :)

vBET
16-11-10, 23:53
Ahoj:)

Vezměte prosím na vědomí, že poskytujeme bezplatné verzi (pomalejší a méně funkcí), které si můžete vyzkoušet. Naleznete zde informace:

Také odpovědi na Váš dotaz na DB změny. vBET vytváří svůj vlastní tabulky pro cache. Takže vaše stávající data v bezpečí - nebudeme měnit. vBET přidá pouze 1 sloupec na již existující tabulky - to je sloupec pro jazyk uživatelského výchozí v tabulce user.

Máte-li jakékoli další otázky, než koupit vBET - Zeptejte se, prosím:)

PS.
Doufám, že se vám líbí, jak dobře Váš příspěvek byl přeložen:) jsem vůbec žádný problém s pochopením to. Google poskytuje skvělé služby!

Wulf
17-11-10, 02:22
Díky za informace!. Překlad byl lepší, než jsem čekal. Není dokonalé, ale dost dobrá k pochopení. Hlavním jazykem je angličtina moje forum, ale rozhodně jsem si, že mohu získávat další členy s různými jazyky. Budu zkoumat víc a vyzkoušet brzy.

vBET
17-11-10, 21:52
Vezměte prosím na vědomí, že volné verzi pouze překládá forum. Placená verze podporuje vícejazyčné Společenství (Příspěvky v jiném jazyce).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1