КПК

Перегляд повної версії: vBET означало, що мої теги випали з indesku Google!

dong
17-05-11, 13:14
Я встановив на свій моди НЛП-ер - автоматична Tagger нитку і vBET безкоштовної версії. Так як я встановив vBET зауважила, що випав з індексу Google моїх тегів з основною мова (польська). З того, що я можу бачити його на своєму форумі він індексується тільки 50 теги: Вхід на сайт: адреса форуму на Google, тому що я не можу вставити посилання. Можливо, це відбувається тому, що Є помилки в Sitemapie (так вони кажуть мені, щоб веб-майстрів)? Зокрема, вони припускають, що деякі посилання ведуть на тому ж місці. Може бути час, щоб подумати над цим НЛП-ер? Кількість відвідувань в день висадив мене з 13 до 10 тис. до того, що мітки мають випав з індексу.

vBET
18-05-11, 20:10
Вкажіть, будь ласка, посилання на сайт, щоб ми могли бачити, що відбувається, немає якоїсь посилань, або ж посилання прекрасно працюють.
Що ж стосується порталу simple-НЛП-це ви даєте неправдиві дані, в даний час в базовому мовою Google zaindeksował там приблизно 275 результатів, і я думаю, що це всі теги, які існують в цьому форумі (там всього 120, але деякі мають по декілька сторінок в результатах). Проста перевірка - надішліть запит в Google:

site:forum.simple-nlp.pl/tags/
У зв'язку з цією помилкою з Твого боку, я підозрюю, що могла статися помилка темі проіндексованих тегів у Вашому форумі - надішліть, будь ласка, посилання, то спочатку він прочитав файли.

Ви пишете про помилки - вкажіть конкретні дії. Ми не в змозі поставитися до такої помилок, ні допомогти, без конкретних відомостей.

Зовсім осторонь - vBET не змінює сторінок на природній мові (пода додаванням відділів) так що якщо дійсно зникають теги сторінки з індексу, то я пропоную вам перевірити, іноді не були заблоковані в файлах robots.txt

Надішліть, будь ласка, необхідну інформацію.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations