PDA

View Full Version: vBET означава, че ми се тагове, които са паднали от indesku Google!

dong
17-05-11, 13:14
Имам инсталиран на вашия начин НЛП-ER - автоматично нишка тагера и vBET безплатната версия. Тъй като аз инсталиран vBET забелязали, че падна от индекса на Google ми тагове с основен език (Полша). От това, което мога да го видя на вашия форум се индексират само на 50 тагове: въведете място: адрес на форум за Google, защото аз не мога да поставите връзка. Може би това е така, защото има грешки в Sitemapie (така че те да ми кажете за инструменти, уебмастъра)? Конкретно, те предполагат, че някои връзки водят до едно и също място. Може би време да мисля върху това НЛП-ER? Брой посещения на ден ми падна от 13-10000 от факта, че етикетите са паднали на индекса.

vBET
18-05-11, 20:10
Моля линк към сайта, така че можем да видим какво ще стане ако има някои пренасочвания, или същата връзки работят добре.Но какво портала simple-НЛП да дава невярна информация в момента в главния Google zaindeksował там около 275 резултати и аз мисля че това са всички етикети, които съществуват в този форум (там е по-малко от 120, но някои са няколко страници в резултатите). Прост преглед-хвърли тази заявка в Google:

site:forum.simple-nlp.pl/tags/
Дължи на грешка от ваша страна, аз подозирам, това също може да е печатна грешка в индексираните тагове в свой собствен форум-podeślij линк да я провери първо.Пиша грешка, моля въведете данните. Ние не сме в състояние да отговори на Неуточнено грешки или помощ без конкретна информация.Напълно в къса-vBET не модифициране на страници на естествен език (посочва се добавяне на флаг), така че ако наистина изчезне от индекса маркер страница, ви предлагам да проверите, че понякога те не са блокирани в robots.txt файлове, моля изпрати необходимата информация.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1