Прагляд поўнай версіі: vBET азначала, што мае тэгі выпалі з indesku Google!
Я усталяваў на свой моды НЛП-эр - аўтаматычная Tagger нітку і vBET бясплатнай версіі. Так як я ўсталяваў vBET заўважыла, што выпаў з індэкса Google маіх тэгаў з асноўнай мова (польская). З таго, што я магу бачыць яго на сваім форуме ён індэксуецца толькі 50 тэгі: Уваход на сайт: адрас форуму на Google, таму што я не магу ўставіць спасылку. Магчыма, гэта адбываецца таму, што Ёсць памылкі ў Sitemapie (так яны кажуць мне, каб вэб-майстроў)? У прыватнасці, яны мяркуюць, што некаторыя спасылкі вядуць на тым жа месцы. Можа быць час, каб падумаць над гэтым НЛП-эр? Колькасць наведванняў у дзень высадзіў мяне з 13 да 10 тыс. да таго, што пазнакі маюць выпаў з азначніка.
Пазначце, калі ласка, спасылку на сайт, каб мы маглі бачыць, што адбываецца, ці няма якой-то спасылак, або спасылкі выдатна працуюць.
Што ж тычыцца партала simple-НЛП-гэта вы даяце ілжывыя дадзеныя, у цяперашні час у базавым мове Google zaindeksował там прыкладна 275 вынікаў, і я думаю, што гэта ўсе тэгі, якія існуюць у гэтым форуме (там усяго 120, але некаторыя маюць па некалькі старонак у выніках). Простая праверка - накіруйце запыт у Google:
site:forum.simple-nlp.pl/tags/
У сувязі з гэтай памылкай з Твайго боку, я падазраю, што магла адбыцца памылка тэме праіндэксаваных тэгаў у Вашым форуме - вышліце, калі ласка, спасылку, то спачатку ен прачытаў файлы.
Вы пішаце аб памылках - пакажыце канкрэтныя дзеянні. Мы не ў стане паставіцца да такой памылак, ні дапамагчы, без канкрэтных звестак.
Зусім у баку - vBET не змяняе старонак на натуральным мове (пода даданнем аддзелаў) так што калі сапраўды знікаюць старонкі тэгі з індэкса, то я прапаную вам праверыць, ці часам не былі заблакаваныя ў файлах robots.txt
Дашліце, калі ласка, неабходную інфармацыю.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):