Виев Фулл Версион: вБЕТ значило да су ми ознаке испао из индеску Гоогле-у!
Инсталирао сам на вашем моди НЛП-ЕР - аутоматско конац ТнТ и вБЕТ бесплатну верзију. Пошто сам инсталиран вБЕТ приметио да је пао из Гоогле индекса мој ознаке са основним језик (Пољски). Из онога што могу да видим на вашем форуму да се индексира само 50 Тагс: Унесите сајт: адреса форума на Гоогле-у, јер не могу да залепите везу. Можда је то зато што постоје грешке у Ситемапие (тако су ми рећи да алатке за вебмастере)? Конкретно, они показују да неке везе воде ка истој локацији. Можда време да размислите над овом НЛП-ер? Број посета по дану ми је пао са 13 до 10 хиљада и чињеница да су ознаке испао из индекса.
Молимо да наведете линк на сајт тако да можемо да видимо шта се дешава ако постоји преусмерења, или исти линкови раде добро. Што се тиче портала једноставним-НЛП је дати лажне информације, што је тренутно примарни језик Гоогле индексирао постоји око 275 резултати, а ја мислим да су то све ознаке које постоје у том форуму (има мање од 120, али неки имају неколико страница у резултатима) . Једноставно преглед - баци га у упиту за Гоогле:
site:forum.simple-nlp.pl/tags/
У вези са овим грешка са ваше стране претпостављам да је то такође може бити нека грешка у вези са индексираним ознака у свом форуму - уплоад линк који ће га прво провери. Ви пишете поруке - дати детаље. Ми нисмо у могућности да одговоримо на неименованим грешке или помоћи без конкретних информација. Сасвим на маргинама - вБЕТ не мења странице у природном језику (администрира додавање заставице), па ако заиста нестати из индекса странице ознаке, онда ја предлажем да проверите да ли понекад нису били закључани у роботс.ткт фајлова, молимо вас да достави неопходне информације.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):