مشاهده نسخه کامل : فعال تصدی بدان معنی است که تگ های من از گوگل indesku افتاده!
tagger موضوع به صورت خودکار و فعال تصدی رایگان نسخه -- که به مد روز خود را NLP - ER نصب شده است. از آنجا که من نصب شده فعال تصدی متوجه شده است که از صفحه اول گوگل برچسب ها با زبان پایه (لهستانی) سقوط کرد. از آنچه که من می توانید آن را در فروم خود را ببینید از آن است که تنها 50 نمایه برچسب ها : ورود به سایت : آدرس فروم در گوگل ، چرا که من نمی رب یک لینک. شاید دلیل این است که اشتباهات در Sitemapie (بنابراین من ابزار وب مستر به آنها) وجود دارد؟ به طور خاص ، آنها را نشان می دهد که برخی از لینک ها منجر به همان محل. شاید هم فکر می کنم بیش از این NLP - ER؟ تعداد بازدید در روز کاهش یافته است به من from 13 - 10000 توسط این واقعیت است که تگ ها را از اول کاهش یافته است.
لطفا یک لینک به سایت عرضه بنابراین ما می توانید ببینید چه اتفاقی می افتد اگر یک تغییرمسیر وجود دارد، و یا لینک به همان خوبی کار می کنند. همانطور که برای پورتال ساده NLP است اطلاعات نادرست ارائه دهم، که در حال حاضر به زبان اصلی گوگل خزید حدود 275 نتایج وجود دارد، و من فکر می کنم کسانی که تمام تگ ها که در آن انجمن وجود داشته باشد (کمتر از 120 وجود دارد، اما برخی از آنها چند صفحه در نتایج) . نقد و بررسی ساده - پرتاب آن در یک پرس و جو به گوگل:
site:forum.simple-nlp.pl/tags/
در ارتباط با این اشتباه از جانب شما من شک دارم که آن را نیز می تواند برخی از اشتباه در مورد تگ های نمایه شده در فروم خود را داشته باشد - آپلود لینک است که اولین بار آن را بررسی خواهد کرد. شما پیام ارسال - را جزئیات. ما قادر به پاسخگویی به خطاهای نامشخص و یا کمک بدون اطلاعات خاص نیست. کاملا در حاشیه - تشکر از زبانهای دیگر به این صفحات در زبان طبیعی را تغییر دهید (تجویز اضافه کردن پرچم) بنابراین اگر در واقع از برچسب صفحه اول ناپدید می شوند، پس من پیشنهاد می کنم شما منظور بررسی اگر گاهی اوقات آنها در فایل robots.txt را قفل نمی شد، لطفا اطلاعات لازم ثبت کردن.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):