PDA

Zobrazit plnou verzi: vBET znamenalo, že moje slova vypadli z indesku Google!

dong
17-05-11, 13:14
Nainstaloval jsem si na módní NLP-er - automatické závit tagger a vBET verzi zdarma. Vzhledem k tomu, Nainstaloval jsem si všiml, že vBET vypadl z indexu Google mé štítky se základním jazykem (polsky). Z toho, co vidím to na fórum je indexována pouze 50 Tagy: zadejte místo: adresa fórum o Google, protože já nemohu vložit odkaz. Možná je to proto, že tam jsou chyby v Sitemapie (tak mi webmaster tools)? Konkrétně, že naznačují, že některé odkazy vedou na stejné místo. Možná, že čas na přemýšlení nad touto NLP-er? Počet návštěv za den mě vysadil 13 až 10 tisíc, k tomu, že značky mají vypadl z indexu.

vBET
18-05-11, 20:10
Prosím odkaz na web, takže můžeme vidět, co se stane, pokud existuje nějaké přesměrování, nebo stejné odkazy fungují dobře.Ale co portálu jednoduché NLP dát nepravdivé informace v současné době v hlavním Google zaindeksował tam asi 275 výsledky a myslím, že jsou všechny značky, které existují v tomto fóru (je menší než 120, ale některé jsou několik stránek ve výsledcích). Jednoduché Recenze hodit tento dotaz na Google:

site:forum.simple-nlp.pl/tags/
Díky chybu na své straně, mám podezření, že by také mohla být překlep na indexované Tagy vlastní fórum podeślij Link ověřit nejprve.Zápisu chyba prosím zadejte údaje. Nejsme schopni reagovat na nespecifikované chyby nebo pomoci bez konkrétních informací.Naprosto v předávání BB neprovádí úpravy stránky v přirozeném jazyce (dát přidání vlajky) tak pokud skutečně zmizí ze značky stránky indexu, doporučuji si ověřit, že někdy ještě zablokovali v souborech robots.txt, prosím odeslat informace nezbytné.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1