PDA

View Full Version: vBET je pomenilo, da so moje oznake padel iz indesku Google!

dong
17-05-11, 13:14
Imam nameščen na vaš modni NLP-er - avtomatska nit tagger in vBET brezplačno različico. Ker sem opazil, da je nameščen vBET padel iz indeksa Google moje oznake z osnovnimi jezika (poljski). Od kar jo lahko vidite na forumu je indeksirana le 50 tags: vnesite mesto: naslov forum na Googlu, ker jaz ne morem paste link. Morda je to zato, ker so napake v Sitemapie (tako da mi do orodij webmaster)? Natančneje, ti kažejo, da nekatere povezave vodijo na isto mesto. Mogoče čas za razmislek v tem NLP-er? Število obiskov na dan mi je padla s 13-10000 z dejstvom, da so oznake padel iz indeksa.

vBET
18-05-11, 20:10
Prosim povezavo na spletno stran, da bomo lahko videli, kaj se zgodi, če obstaja nekaj preusmeritev, ali iste povezave dobro delo.Ampak kaj je portal simple-NLP dati napačne informacije, trenutno v glavni Google zaindeksował tam približno 275 rezultate, in mislijo da so vse oznake, ki obstajajo v tem forumu (je manj kot 120, vendar so nekateri več strani v rezultatih). Preprost pregled-vrgel ta poizvedba na Google:

site:forum.simple-nlp.pl/tags/
Zaradi napake na vaši strani, sumim, da lahko tudi slovnične napake na indeksiranih tags v vaš lasten forum-podeślij povezavo do preveri najprej.Pisanje napake-prosim, vnesite podatke. Nismo mogli odzvati nedoločenih napak ali pomoč brez posebnih informacij.Popolnoma v kratki vBET ne spreminja strani v naravnem jeziku (Daj dodajanje zastavo) tako če dejansko izginejo iz indeksa tag strani, predlagam, da boste preveriti, da včasih oni življati ne tnalo v robots.txt datoteke, prosim podvreči potrebne informacije.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1