Επιστροφή στο Forum: vBET σήμαινε ότι οι ετικέτες μου έχουν πέσει έξω από indesku Google!
Έχω εγκαταστήσει τη μόδα σας NLP-er - αυτόματη Tagger νήμα και vBET την δωρεάν έκδοση. Από το εγκατέστησα vBET παρατήρησα ότι έπεσε έξω από το ευρετήριο του Google ετικέτες μου με τη βασική γλώσσα (πολωνικά). Από ό, τι μπορώ να το δω στο φόρουμ σας είναι ευρετήριο μόνο 50 tags: Πληκτρολογήστε το site: διεύθυνση ένα φόρουμ στο Google, γιατί δεν μπορώ να επικολλήσετε μια σύνδεση. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν λάθη στα Sitemapie (έτσι ώστε να μου πει να webmaster εργαλεία); Συγκεκριμένα, δείχνουν ότι μερικές συνδέσεις οδηγούν στην ίδια θέση. Ίσως του χρόνου να σκεφτούμε πάνω από αυτό το NLP-er; Αριθμός επισκέψεων ανά ημέρα μου έπεσε από 13 - 10.000 από το γεγονός ότι οι ετικέτες έχουν πέσει έξω από το δείκτη.
Παρακαλώ σύνδεση στην περιοχή, έτσι μπορούμε να δούμε τι θα συμβεί αν υπάρχει κάποια ανακατευθύνσεις, ή το ίδιο συνδέσεις λειτουργούν καλά.Αλλά τι το πύλης απλό-NLP να δώσει ψευδή στοιχεία, επί του παρόντος σε η κύρια zaindeksował της Google εκεί περίπου 275 αποτελέσματα και νομίζω ότι αυτά είναι όλα τα tag που υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ (υπάρχει μικρότερη από 120, αλλά μερικά είναι αρκετές σελίδες στα αποτελέσματα). Απλό αναθεώρηση-ρίξει αυτό το ερώτημα στο Google:
site:forum.simple-nlp.pl/tags/
Λόγω της λάθος από τη μεριά σας, όπως υποπτεύομαι, που επίσης θα μπορούσε να είναι τυπογραφικό λάθος για το ευρετήριο Ετικέτες στο δικό σας φόρουμ-podeślij link να ελέγξει πρώτα.Γράψτε λάθος-παρακαλώ εισάγετε στοιχεία. Δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθεί σε απροσδιόριστο λάθη ή να βοηθήσει χωρίς συγκεκριμένες πληροφορίες.Εντελώς εν παρόδω-vBET δεν τροποποιεί σελίδες στη φυσική γλώσσα (δώστε προσθέτοντας τη σημαία) έτσι αν όντως εξαφανίζονται από την αρχική ετικέτα σελίδα, σας προτείνω να επαληθεύετε ότι μερικές φορές έχουν δεν εμπόδισα στα αρχεία robots.txt, παρακαλούμε να υποβάλει τις απαραίτητες πληροφορίες.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):