КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Форум будинку Вирівнювання

Damas
25-11-09, 20:00
Добрий день,

Існує тільки одна проблема вирівнювання на форумі додому.

Арабська повинен бути справа наліво
Англійська зліва направо

Та ж проблема є і тут

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/

Ви можете перевірити додається зображення, щоб побачити те, що я маю на увазі.

Якщо не буде виправити зараз, так що ви можете мені тіл, з яких шаблон я можу змінити його?

Потім я можу зробити щось на зразок цього (бо мій форум за замовчуванням справа наліво)

<if condition="$_GET['language']">
Зліва направо шаблон коду
<else />
Справа наліво шаблон коду
</ Якщо>

Спасибі

vBET
25-11-09, 20:35
Вибачте, але я не розумію питання. vBET здатний змінити порядок - це налаштовується. І за посиланням ви дали, як я бачу порядок буде змінений.

Я впевнений, що ви знаєте, що ви пишете о - для вас справа наліво є природним. Для мене це виглядає як справа наліво - будь ласка, опишіть в деталях, що за посиланням яку ви дали не так.

Damas
25-11-09, 22:39
Всі подробиці на форумі Будинок повинен бути справа наліво для (арабська мова), коли він залишається прямо зараз на vBET.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/

Також на моєму форумі я отримав ту ж проблему перевірити його тут, будь ласка

форум Будинок повинен бути зліва направо для (англійська мова), коли він справа наліво зараз

http://www.damasgate.com/vb/en/Спасибі

vBET
26-11-09, 16:44
Вибачте - ви просто дав мені ту ж інформацію:)

Будь ласка, скажіть, що конкретно не стоїть на місці. Як я вже писав Вам, я дивлюся туди і бачу, що замовлення змінився - стовпці з іншого боку, логотип також - схоже, справа наліво для мене. Так письмово іншим разом те ж саме не буде працювати ...

Будь ласка, будьте конкретні. Будь ласка, покажіть мені, що я не в змозі бачити зараз:)

Damas
27-11-09, 02:40
стовпці з іншого боку, логотип також - схоже, право ЛЕФ,

Так, ви праві стовпців.

АЛЕ текст не на правій стороні

Мені шкода, мій англійська не дуже добре

Спасибі

vBET
27-11-09, 05:13
Ах, - що це таке про:) Велике спасибі, ми будемо працювати в цьому:)

vBET
16-12-09, 02:49
OK - зроблені зміни:) Він буде випущений в 3.3.0 і тепер ви можете подивитися тут. Сподіваюся, вам буде по-справжньому щасливим, тому що зараз ми також змінити напрямок належним чином у перекладних і оригінальних блоку. Так що якщо хтось буде писати арабською мовою, і я буду бачити це по-англійськи, то дивлячись на початковому тексті воно буде справа наліво. Крім того, коли ви побачите на арабській мові щось, що написано тут, в іншою мовою, крім англійської, то дивлячись на джерело оригінального тексту буде по-своєму:) І навіть тоді, коли ви будете виглядати по-арабськи, то стрілка між прапорами буде зворотним: D

Див тут:
Це текст, написаний по-польськи, і завжди повинні бути на лівій стороні при перегляді оригіналу. У той же час, як перевести на арабський або іншу мову зі списку у зворотному порядку, то переклад буде переглянуте, але оригінал залишається зліва направо:)

Damas
22-12-09, 16:57
Ось-ось, велика робота.

Тепер його дійсно 100% професійної діяльності.

Хіба це не фіксується на vBET236, це на ваш список справ?
Спасибі

vBET
23-12-09, 13:40
Зараз нашим пріоритетом є vBET 3.3.0 після цього ми поставимо нашу увагу і в інших областях:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1