PDA

View Full Version: Решени Дом Подравняване на форума

Damas
25-11-09, 20:00
Здравейте,

Има само един подравняване проблема на форума за дома.

Арабски трябва да бъде дясно на ляво
Английски остави на дясно

Същият проблем е тук също

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/

Можете да проверите прикаченото изображение, за да разберете какво имам предвид.

Ако няма корекция, така че можете да тел. ми от кой шаблон и да го редактирате?

След това мога да направя нещо подобно (защото моя форум По подразбиране е дясно на ляво)

<condition="$_GET['language']">
Отляво надясно шаблон код
<else />
Право на ляв шаблон код
</ Ако>

Благодаря

vBET
25-11-09, 20:35
Съжалявам, но аз не разбирам въпроса. vBET е в състояние да промените реда - то да се конфигурира. И под линка ви даде, тъй като виждам, ред е променило.

Аз съм сигурен, че знаете за това, което пишете - за вас дясно на ляво, е естествено. За мен това изглежда като дясно на ляво - моля, опишете в детайли какво под връзката, която ви е дал, е не право.

Damas
25-11-09, 22:39
Всички детайли на форума за начало трябва да бъде от дясно на ляво (на арабски език), когато то е ляво на дясно на vBET.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/

Също така на моя форум, аз имам същия проблем го проверите тук, моля

Начало на форума трябва да се оставят на дясно (на английски език), когато е прав, да напусна сега

http://www.damasgate.com/vb/en/Благодаря

vBET
26-11-09, 16:44
Съжалявам, просто ми даде една и съща информация:)

Моля, кажете конкретно това, което не е на мястото си. Както вече писа за вас, аз търся там и виждам този ред се променя - колони са от другата страна, лого - то изглежда като право да остави за мен. Така че пише друг път едно и също нещо няма да работи ...

Моля, да бъдат конкретни. Моля, покажете ми това, което аз не съм в състояние да се види сега:)

Damas
27-11-09, 02:40
колони са от другата страна, лого, също изглежда като право да LEF,

Да сте прав за колони.

Но текстът не е от дясната страна

Аз съжалявам английският ми не е добро

Благодаря

vBET
27-11-09, 05:13
Oh - това е за:) голяма благодарност, ние ще работим в този:)

vBET
16-12-09, 02:49
OK - направените промени:) Това ще бъде освободен в 3.3.0 и сега можете да я видите тук. Надявам се, ще бъде наистина щастлив, защото в момента ние също промени посоката по подходящ начин в преведени и оригинални блок. Така че, ако някой ще пише на арабски език и аз ще го видя на английски език, а след това на оригиналния текст, то ще бъде дясно на ляво. Също така, когато вие ще видите в арабски нещо, това, което е написано тук, в друг език освен английски, а след това търсят за източник на оригиналния текст ще бъде в своя ред:) И дори когато ще изглежда на арабски език, то ще бъде обърната стрелка между знамена: D

Вижте тук:
Това е текст, написан на полски език, и винаги трябва да бъде от лявата страна, когато гледате оригинала. В същото време, тъй като превод на арабски език или друг език от обратен ред, преводът ще бъде обърната, но оригиналната останки от ляво на дясно:)

Damas
22-12-09, 16:57
Това е, велика работа.

Сега си наистина 100% професионална работа.

Не е ли фиксирано върху vBET236, тя е на вашия списък със задачи?
Благодаря

vBET
23-12-09, 13:40
Точно сега наш приоритет е vBET 3.3.0, след това ние ще постави на вниманието ни и в други области:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1