PDA

View Full Version: Rešeno Domov Poravnava

Damas
25-11-09, 20:00
Hello,

Obstaja samo en problem prilagajanja na domači forum.

Arabic mora biti desne proti levi
Angleško leve proti desni

Enak problem je tudi tukaj

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/

Lahko preverite priložena sliko, da vidite, kaj mislim.

Če ni zdaj popraviti, tako da lahko tel me, iz katere predloge lahko jaz to urediti?

Potem lahko naredim kaj takega (ker je moj forum Privzeto je desne proti levi)

<if condition="$_GET['language']">
Od leve proti desni kode predlogo
<else />
Od desne proti levi kode predlogo
</ Ce>

Hvala

vBET
25-11-09, 20:35
Oprosti, ampak jaz ne razumem vprašanja. vBET lahko spremenite vrstni red - to je nastavljiv. In pod povezavo, ki ste dali kot vidim, da se spremeni.

Prepričan sem, da veste, kaj si o tem pisni obliki - za vas, od desne proti levi, da je naravno. Zame je videti kot z desne proti levi, da - opišite v podrobnosti, kaj pod povezavo, ki vam je dal ni v redu.

Damas
25-11-09, 22:39
Vse podrobnosti na domači forum, morajo biti od desne proti levi za (arabski jezik), ko je z leve proti desni zdaj naprej vBET.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/

Tudi na mojem forumu sem dobil isti problem pa preverite tukaj prosim

Domov je treba leve proti desni za (angleški jezik), ko je prav, da sedaj levo

http://www.damasgate.com/vb/en/Hvala

vBET
26-11-09, 16:44
Oprostite - si mi isto info:)

Obvestite posebej kaj ni na mestu. Kot sem že napisal, da vas sem tam videti in vidim, da bi se spremenilo - stolpci so na drugi strani, logo tudi - izgleda, od desne proti levi za mene. Torej, pisanje drugič isto stvar ne deluje ...

Prosimo, bodite specifični. Prosim, pokaži mi, kaj jaz nisem mogel videti sedaj:)

Damas
27-11-09, 02:40
stolpci so na drugi strani, logo tudi - izgleda, da pravica do LEF,

Da, imaš prav glede stolpcev.

VENDAR besedilo ni na desni strani

Žal mi je moja angleščina ni dobra

Hvala

vBET
27-11-09, 05:13
Oh -, da je približno:) Velika hvala vam bo delo na tem:)

vBET
16-12-09, 02:49
OK - sprememb:) se bodo sprostila v 3.3.0 in zdaj si lahko ogledate tukaj. Upam, da bo resnično srečen, ker zdaj smo tudi spremembe v smeri ustrezno prevedena in originalni blok. Torej, če bo kdo pisati v arabščini in bom videl v angleščini, nato pa je videti na prvotno besedilo, da bo od desne proti levi. Tudi, ko boste videli nekaj, kar v arabščini, kar je bilo tukaj napisano v drug jezik ni angleščina, potem pa je videti, da vir izvirno besedilo bo v svojem vrstnem redu:) In tudi ko boste videti v arabščini potem arrow med zastavami se bo obrnil: D

Glej tukaj:
To je besedilo napisano v poljščini, in mora biti vedno na levi strani, ko gledate original. Hkrati, kot ga prevajajo v arabskem ali drug jezik obratnem vrstnem redu, bo prevod obrnil, vendar pa ostane od leve proti desni:)

Damas
22-12-09, 16:57
To je to, veliko delo.

Zdaj svoje res 100% strokovno delo.

Ali ni določen na vBET236, je na vašem storiti seznam?
Hvala

vBET
23-12-09, 13:40
V tem trenutku naša prednostna naloga, je vBET 3.3.0 po tem se bomo našo pozornost na drugih področjih:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations