СДА

Виев Фулл Версион: Решити Форум Хоме усклађивање

Damas
25-11-09, 20:00
Поздрав,

Постоји само један проблем на форуму поравнање кући.

Арапски мора бити десна на лево
Енглески лева на десно

Исти проблем је и овде

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/

Можете проверити у прилогу слику да видите на шта мислим.

Ако сада не постоји поправити, тако да можете тел ми из којих шаблона сам може да га мења?

Онда сам може да уради нешто овако (јер је мој Подразумевано форум је десна на лево)

<иф цондитион="$_ГЕТ['лангуаге']">
Лева на десно код шаблона
<елсе />
Десна на лево код шаблона
</ Ли>

Хвала

vBET
25-11-09, 20:35
Извини али ја не разумем питање. вБЕТ је у стању да промените редослед - то је конфигурисати. И под линком сте дали као видим како се мења.

Сигуран сам да знате шта сте о писању - за вас десна на лево како је природно. За мене је то изгледа с десна на лево како би - опишите детаљно шта под линк који сте дали није у реду.

Damas
25-11-09, 22:39
Сви детаљи на форуму кући мора да се десна на лево за (Арапски језик) када је с лева на десно сада вБЕТ.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/ar/

Такође, на мом форуму добио сам исти проблем да проверим овде молим

Форум Хоме мора бити лева на десно за (на енглеском језику) када је право да сада лево

http://www.damasgate.com/vb/en/Хвала

vBET
26-11-09, 16:44
Жао ми је - само ми је дао исту инфо:)

Реците конкретно шта није на месту. Као што сам већ писао да вам ја тамо изгледа и видим да би се променила - колоне су на другој страни, логотип и - то изгледа као десна на лево за мене. Дакле, писање други пут иста ствар неће радити ...

Молимо Вас да будете конкретни. Молим вас показати ми шта нисам у могућности да видите сад:)

Damas
27-11-09, 02:40
колоне су на другој страни, логотип и - то изгледа као право на ЛЕФ,

Да сте у праву у вези колоне.

АЛИ текст није на десној страни

Жао ми је мој енглески није добар

Хвала

vBET
27-11-09, 05:13
Ох - да се ради о:) Велики захваљујући ћемо радити на ово:)

vBET
16-12-09, 02:49
У реду - измене:) То ће бити објављен у 3.3.0 и сада га можете видети овде. Надам се да це бити стварно срећни, јер управо сада смо такође мења правац на одговарајући начин у преведена и оригинални блок. Дакле, ако ће неко писати на арапском и ја ћу га видети у енглеском језику, а затим у потрази за оригинални текст ће бити десна на лево. Такође, када ћете видети у арапском нешто што је овде написано на другом језику који није енглески, онда је у потрази за извором оригинални текст ће бити у својој реду:) А чак и кад ће изгледати на арапском а затим стрелицу између заставе ће бити обрнуто: Д

Погледајте овде:
Ово је текст написан на пољском, и треба увек да буде са леве стране када гледате оригинала. У исто време када је преведе на арапском или неком другом језику од обрнутим редоследом, превод ће бити избрисан, али оригинална порука остаје с лева на десно:)

Damas
22-12-09, 16:57
То је то, велики посао.

Сада је стварно 100% професионални рад.

Зар није фиксна на вБЕТ236, то је на То до лист?
Хвала

vBET
23-12-09, 13:40
Тренутно наш приоритет је вБЕТ 3.3.0 после тога ћемо ставити нашу пажњу у другим областима:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1