PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Rapor yazılan Kullanıcı adınızı görüntülenen HTML Yorumlar

moman
07-08-10, 12:58
Bu küçük hata çevrilmiş bir kullanıcı adı ile bir kullanıcı tarafından bir yazı Bir moderatöre rapor ve bir konuya gönderilen oluşur. HTML yorum yürütülüyor küresel kanca önce güvenli HTML karakterler dönüştürülür çünkü gösterilmiştir.

Önce-
http://img39.imageshack.us/img39/7610/screenshot4ij.png

Sonrası
http://img833.imageshack.us/img833/1936/screenshot5r.png

Fix-
Functions_vbenterprisetranslator_hooks.php olarak bulabilirsiniz:

if (strpos($output,'')) {
$ Cikti = str_replace (array ('',
''),''$ Çıkış);

Ile değiştirin:

if (strpos($output,'') | | Strpos ($ çıkış ,'<!-- vBET_ENTA ->')) {
$ Cikti = str_replace (array ('',
'','<!-- VBET_SNTA - >','<!-- vBET_ENTA -> ')'', $ output);

Bir akıllı bu yorumlar yani 'kod' bbcode kullanılmak üzere izin vereceğini düzeltmek muhtemelen, ama bu benim durumumda bir endişe değil.

kamilkurczak
09-08-10, 09:41
Tamam. Bu yüzden benim forum testi bu hata çoğaltmak gerekir. Bunu nasıl yapabilirim? Bu başka bir mod ile bir çatışma olabilir mi? (Çatışma bulmak) kontrol edebilirsiniz.
Ben onaylamak için çalışacağız. Michał için bu çözüm gösterecektir.
Teşekkürler

moman
09-08-10, 10:13
Forum varsayılan farklı bir dilde yazılan yaparsanız, daha sonra kullanıcı adları, veritabanında çevrelerindeki snta ve Enta etiketleri ile saklanır. Sadece bu tür bir yazıyı rapor ve otomatik olarak üretilen iplik, bağlantılı kullanıcı adı yorumları yer alacak.

kamilkurczak
10-08-10, 11:36
Ben benim test forumu bu sorunu yeniden olamaz.

tabii ki bilmeniz gereken çatışma olabilir. Önceki yazılan çatışma bulmak için nasıl tarif etmelidir, şimdi bunu açıklamak.

, diğer tüm mods tek bir (BB etkin olmalıdır) kapatın ve bu konuda tekrar bulmaya çalışın lütfen. Bu mods biri devre dışı ise ve bu sorunu fint değil - biz bu mod ile bir çatışma var.

Yani, bu çatışma bulmaya çalışın lütfen:)

moman
10-08-10, 11:46
Canlı bir site değil, bir test sitesi olarak ben, şu anda benim forumda bunu edemez.

İşte ben size bilgi:
1. SNTA ve ENTA yorum veritabanında 'post' tablosunda 'postusername' alanı içinde kaydedilir.
2. VBulletin rapor yapıldığında, bu alanda kullanıcı adı getirir ve böylece, yorum gösterilmiştir.

Hata bulamazsa, hiçbir endişeleri-şüphe olsa da, benim siteye özgü olabilir.

vBET
11-08-10, 18:25
'Post' tabloda herhangi bir sütun 'postusername yoktur. Bu durumda bazı entegrasyon sorunu olarak endişe olmalıdır - bu sütunda bazı mod eklendi varsayalım. Ama biz hangi mod bilmiyorum.

Ama orada hiçbir değeri NTA etiketleri Mesaj tablo sütun 'kullanıcı adı' var. Bu sorgu veritabanında kontrol:

SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
Ve bizim forumu, farklı dillerde yazılmış mesajların çok şey var.

'Post' tablo 'postusername' sütun eklenir hangi mods belirleyebilirsiniz. Yani orada ne olup bittiğini öğrenmek için yararlı olacaktır. Şu anda sorun giderme bölümüne Bu konuya taşımak ve biz burada entegre hangi mod ile ne zaman bilecek entegrasyon bölümüne taşıyın.

moman
12-08-10, 11:49
Ben Her zaman Kullanıcı adınızı geliyordu düşünüyorum. Ben kısa sürede bir ekran görüntüsü ile size vereceğiz.

moman
12-08-10, 11:57
Gerçekten kullanıcı adı alanında oldu.

Bir örnek için buraya bakınız:

İlginçtir, tüm tercüme Mesajları, kullanıcı adı etrafında ENTA ve SNTA etiketleri içermez.

http://img265.imageshack.us/img265/2383/97408180.gif

BTW-ekli görüntülerde çözünürlük sınırlamaları artırmanız gerekir.

kamilkurczak
12-08-10, 12:35
tamam, bu bir 'kullanıcı adı'. şimdi doğru.

If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
tamam, ama biz bu hata neden olan bir mod ile Entegrasyon Kılavuzu yapmak istiyorum. (Bu çatışmadan kaynaklanan bir sorun olup olmadığını).

ikincisi üyeleri için çözüm onaylamak istiyorum.

moman
14-08-10, 19:31
Bu bir çelişki neden, ve sadece belirli koşullar altında olmaz emin misiniz? Ne yazık ki, gerçekten benim sonunda herhangi bir ek testler yapmak değildir. Sadece benim tüm veritabanı 8 mesaj sarılı NTA yorum Adlarını var. Ayrıca, çeviri sistemi, site önbellek veritabanı + 10 Gb büyüyebilir yaygın olarak kullanılan olduğunu unutmayın. Bu nedenle ortalama bir iki şey gerekir: hata ya da geçmişte yaşamış ve şimdi sabittir, ya da bu hata çok nadiren oluşur.

Bu sitede yazılan tablo veritabanı kontrol ettiniz mi?

kamilkurczak
17-08-10, 10:03
evet, biz bu kontrol ve test forumu (BB bizim ana forum) her şey iyi çalışıyor.

moman
17-08-10, 18:59
Ok-şansını hata eski ve daha sonra sabit olmuştur. Bunu benim için kontrol edebilir, eğer ben de Bu Forumda Yollanan olduğunuz PHP ile yeni bir sorun yaşıyorum.

kamilkurczak
19-08-10, 08:41
Senin forum gördüğünüz gibi bu sorun çözülmüş oldu, şimdi çalışıyor

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1