PDA

View Full Version: Rezolvate Comentariile HTML afişate în numele de utilizator mesaj raportate

moman
07-08-10, 12:58
Acest bug minor are loc atunci când un post de către un utilizator cu un nume de utilizator tradus este raportat la un moderator si postat la un fir. Observaţiile HTML sunt aratate pentru ca acestea sunt convertite în HTML-caractere în condiţii de siguranţă înainte de cârlig la nivel mondial fiind executaţi.

Înainte de a-
http://img39.imageshack.us/img39/7610/screenshot4ij.png

După-
http://img833.imageshack.us/img833/1936/screenshot5r.png

Fix-
În functions_vbenterprisetranslator_hooks.php găsi:

if (strpos($output,'')) {
$ Output = & str_replace (array ('',
'"),'', $ Output);

Înlocuire cu:

if (strpos($output,'") | | Strpos ($ ieşire ,'<!-- vBET_ENTA -> ')) {
$ Output = & str_replace (array ('',
'VBET_SNTA','<!-- - >','<!-- vBET_ENTA -> '),'', $ output);

Exista probabil o mai inteligente fixa, care ar permite aceste observaţii să fie utilizate de exemplu în cod BB "cod", dar că nu este un motiv de îngrijorare, în cazul meu.

kamilkurczak
09-08-10, 09:41
Ok. Aşa că am nevoie pentru a reproduce acest bug la încercare forumul meu. Cum pot face asta? Poate fi acest lucru este un conflict cu un alt mods? Puteţi verifica it (găsi un conflict).
Voi încerca să-l confirma. Eu va arăta această soluţie pentru a Michał.
Mulţumiri

moman
09-08-10, 10:13
Dacă fac un post într-o limbă diferită de default pe forum, atunci numele de utilizator sunt stocate cu tag-uri snta şi enta în jurul lor în baza de date. Raportul pur şi simplu un astfel de post, şi în firul auto-generat, legate de numele de utilizator va include comentariile.

kamilkurczak
10-08-10, 11:36
Eu nu pot reproduce acest subiect pe forumul mea de test.

desigur, am nevoie să ştiu - poate fi conflict. Eu ar trebui să descrie modul de a găsi de conflict în post anterior, asa ca am so descriu acum.

vă rugăm, Opriţi toate celelalte mods unul câte unul (vBET trebuie să fie activate) şi să încerce să găsească din nou această problemă. În cazul în care una din aceste mod-uri este dezactivat şi nu puteţi Fint această problemă - avem un conflict cu acest mod.

Deci, vă rugăm să încercaţi să găsiţi acest conflict:)

moman
10-08-10, 11:46
Eu nu pot face acest lucru pe forumul meu acum, ca este un site viu, nu un site de testare.

Iată informaţiile pe care le pot oferi cu:
1. SNTA si comentariile ENTA sunt salvate în "postusername" câmpul în "post", tabelul din baza de date.
2. Atunci când se face raportarea, vBulletin preia numele de utilizator din acest domeniu, şi, prin urmare, comentariile sunt afişate.

Dacă nu puteţi găsi bug-ul, nu vă faceţi griji-ar putea fi specific pentru site-ul meu, deşi mă îndoiesc că.

vBET
11-08-10, 18:25
Nu există "postusername" nu în coloana "post" masă. Presupun că această coloană a fost adăugată de un mod - în acest caz, ar trebui să fie preocuparea unor probleme de integrare. Dar noi nu ştim cu ce mod.

Tabel Mesaj posedam 'username' coloana - dar nu există nici o valoare cu tag-uri ANT. Am verificat in baza noastra de date prin această interogare:

SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
Şi pe forumul nostru există multe mesaje scrise în diferite limbi.

Poţi determina care dintre mods dvs. adaugă "postusername" coloana a ta "post" masă. Asta ar fi de ajutor pentru a afla ce se întâmplă acolo. În acest moment mă mut acest thread la secţiunea de depanare, şi noi îl vom muta în secţiunea de integrare când vom şti cu ce mod vom integra aici.

moman
12-08-10, 11:49
Cred că am vrut să spun numele de utilizator. Voi vă oferă o captură de ecran în scurt timp.

moman
12-08-10, 11:57
A fost într-adevăr, câmpul nume de utilizator.

Vedeţi aici pentru un exemplu:

Interesant, nu toate posturile traduse conţin etichete ENTA şi SNTA în jurul valorii de numele de utilizator.

http://img265.imageshack.us/img265/2383/97408180.gif

BTW-ar trebui să crească restricţii rezoluţie privind imaginile ataşate.

kamilkurczak
12-08-10, 12:35
ok, aceasta este un "nume de utilizator". acum este corect.

If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
ok, dar ne-ar dori să facă un ghid de integrare cu un mod, care cauzează această problemă. (Dacă aceasta este o problemă cauzată de conflict).

în al doilea rând - am dori să confirmăm soluţie pentru membrii noştri.

moman
14-08-10, 19:31
Sunteţi sigur că acest lucru este cauzat de un conflict, şi nu se întâmplă doar în anumite condiţii? Din păcate, eu nu pot face într-adevăr orice alte teste la sfârşitul meu. Doar 8 posturi din baza de date intreaga mea au numele de utilizator cu comentarii ANT înfăşurat în jurul lor. De asemenea, notaţi faptul că sistemul de traducere este folosit extensiv pe site-ul meu-baza de date a cache-ului poate creste pana la 10Gb +. Acest lucru trebuie să însemne, prin urmare, o două lucruri: fie bug-ul a existat în trecut şi este acum fix, sau ca bug-ul apare foarte rar.

Aţi verificat tabelul posta privind baza de date de pe acest site?

kamilkurczak
17-08-10, 10:03
da, suntem le-a verificat si pe forumul nostru de testare (si pe forumul nostru principal de vBET) totul funcţionează bine.

moman
17-08-10, 18:59
Ok, sunt şanse ca bug-ul este vechi şi a fost stabilit, atunci. Sunt având-o nouă emisiune cu PHP care l-am postat pe acest forum, precum şi, dacă aţi putea verifica faptul că pentru mine.

kamilkurczak
19-08-10, 08:41
Aşa cum am vedea pe forum - acest lucru este de lucru acum, rezolvate

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations