Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Komentáře HTML zobrazí hlášeny po uživatelské jméno
Tato malá chyba nastane, když je příspěvek od uživatele s uživatelským jménem překládal hlásí moderátor a vyslán na vlákno. HTML komentáře jsou zobrazeny, protože jsou převedeny do formátu HTML bezpečné znaky před globální hák spuštěn.
Před-
http://img39.imageshack.us/img39/7610/screenshot4ij.png
Po-
http://img833.imageshack.us/img833/1936/screenshot5r.png
Fix-
V functions_vbenterprisetranslator_hooks.php najdete:
if (strpos($output,'')) {
$ Output = & str_replace (array ('',
''),'', $ Output);
Nahradit:
if (strpos($output,'') | | Strpos ($ výstup ,'<!-- vBET_ENTA ->')) {
$ Output = & str_replace (array ('',
'','<!-- VBET_SNTA - >','<!-- vBET_ENTA -> '),'', $ output);
Tam je asi chytřejší opravu, která by umožnila tyto připomínky budou použity např. v "kódu" BBCode, ale to není problémem v mém případě.
kamilkurczak
09-08-10, 09:41
Ok. Takže musím reprodukovat chyba na mé fórum. Jak to mám udělat? To může být, je v rozporu s jiným mods? Si můžete ověřit, že (zjistil konflikt).
Budu se snažit potvrdit. Ukážu to řešení Michal.
Díky
Pokud provedete post v jiném jazyce, než je výchozí fóra, pak jména jsou uloženy snta a Enta značek kolem nich v databázi. Jednoduše zprávy takové místo, a automaticky generované závit, propojená uživatelské jméno obsahovat i poznámky.
kamilkurczak
10-08-10, 11:36
Nemohu reprodukovat tento problém na své zkušební forum.
Samozřejmě musím vědět - mohou být v rozporu. I by měl popisovat, jak najít konfliktu v předchozím příspěvku, tak jsem se to popsat.
Prosím, vypněte všechny ostatní mody jeden po druhém (vBET musí být povolen), a pokusit se najít tento problém znovu. Pokud jeden z této módy je zakázáno a není možné tento problém fint - jsme v konfliktu s touto mod.
Takže, prosím, zkuste najít tento konflikt:)
To nemůžu, že na fóru mých webových stránek právě teď, protože je to živé místo, a to zkušebním místě.
Zde je informace, které jsem vám může poskytnout:
1. SNTA Enta a komentáře jsou uloženy v "postusername" pole "po" tabulky v databázi.
2. Při přijetí zprávy, vBulletin načte uživatelské jméno z této oblasti, a tak jsou zobrazeny komentáře.
Nemůžete-li najít chybu, bez obav, to by mohlo být konkrétní na mých stránkách, i když pochybuji, že.
Neexistuje žádný sloupec "postusername" v "post" tabulky. Předpokládám, že tento sloupec byl doplněn některými mod - v tomto případě by to mělo být nějaké obavy, integrace problém. Ale my nevíme, s níž mod.
Příspěvek tabulky mají sloupce "Uživatelské jméno" - ale žádnou hodnotu s tagy NTA. Ověřil jsem si, že v naší databázi tento dotaz:
SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
A v našem fóru je mnoho zpráv napsaných v různých jazycích.
Můžete určit, které z přidané mods "postusername sloupci na váš" příspěvek "tabulky. To by bylo užitečné zjistit, co se tam děje. V tuto chvíli se přesunu toto vlákno do sekce řešení problémů, a my se ji přesunout do sekce integrace, kdy budeme vědět, s nimiž jsme se integrovat mod zde.
Myslím, že jsem chtěl jméno. Budu vám poskytne screenshot brzy.
Bylo to opravdu pole Uživatelské jméno.
Viz např. zde:
Zajímavé je, že ne všechny překládal příspěvky obsahující Enta a SNTA značky kolem uživatelské jméno.
http://img265.imageshack.us/img265/2383/97408180.gif
Mimochodem, měli byste zvýšit rozlišení omezení připojených obrázků.
kamilkurczak
12-08-10, 12:35
OK, to je "uživatelské jméno". Nyní je správná.
If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
OK, ale rádi bychom, aby se integrace průvodce s mod, který způsobuje tuto chybu. (Pokud je to problém způsoben konfliktem).
Za druhé - Chtěli bychom potvrdit vaše řešení pro naše členy.
Jste si jisti, že je to způsobeno tím, konflikt, a prostě se nestane za určitých okolností? Bohužel vám nemohu dělat žádné další testy na můj konec. Pouze 8 příspěvků v celé své databázi mají jména s komentáři NTA omotal kolem nich. Také si všimněte, že překlad je systém používán značně na mých stránkách-cache databáze může růst až 10 Gb +. To proto musí znamenat jednu dvě věci: buď je chyba v minulosti existovala a nyní je pevná, a že chyba se vyskytuje jen velmi zřídka.
Ptal jste se váš příspěvek tabulky v databázi na tomto webu?
kamilkurczak
17-08-10, 10:03
Ano, jsme to zkontroloval, a na naší testovací forum (a na našem hlavním fórem vBET), vše funguje dobře.
Ok, je pravděpodobné, že chyba je staré a bylo opraveno, pak. Mám nový problém s PHP, který jsem publikoval v tomto fóru, stejně, kdybyste mohl zkontrolovat, že pro mě.
kamilkurczak
19-08-10, 08:41
Jak vidím na fórum - to funguje nyní, vyřešit
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):