PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott HTML Hozzászólások jelenik jelentett utáni felhasználónév

moman
07-08-10, 12:58
Ez a kis hiba akkor jelentkezik, ha egy hozzászólást egy felhasználó egy lefordított felhasználónév állítólag egy moderátor, és kiküldött egy szál. A HTML hozzászólások jelennek meg, mert át HTML-biztos karakterek előtt a globális hook fut.

Mielőtt-
http://img39.imageshack.us/img39/7610/screenshot4ij.png

Után-
http://img833.imageshack.us/img833/1936/screenshot5r.png

Fix-
A functions_vbenterprisetranslator_hooks.php találja:

if (strpos($output,'')) {
$ Output = str_replace & (array ('',
'"),'', $ Output);

Csere:

if (strpos($output,'') | | Strpos ($ output ,'<!-- vBET_ENTA ->')) {
$ Output = str_replace & (array ('',
'','<!-- VBET_SNTA - >','<!-- vBET_ENTA -> '),'', $ output);

Van talán okosabb fix, amely lehetővé teszi ezeket az észrevételeket lehet használni, azaz a "kód" bbcode, de ez nem ad okot aggodalomra az én esetemben.

kamilkurczak
09-08-10, 09:41
Ok. Szóval kell reprodukálni ezt a hibát az én fórumon teszt. Hogyan tehetem ezt meg? Lehet ez egy konfliktus egy másik mod? Lehet, hogy ellenőrizze, hogy (meg a konfliktus).
Megpróbálom erősítse meg azt. Megmutatom ezt a megoldást, hogy Michał.
Köszönöm

moman
09-08-10, 10:13
Ha egy üzenet olyan nyelven eltér a fórum az alapértelmezett, akkor a felhasználóneveket kerülnek tárolásra snta és enta címkék körülöttük az adatbázisban. Egyszerűen jelentést egy ilyen üzenet, és az automatikusan generált menet, a kapcsolódó felhasználói tartalmazni fogja a megjegyzéseket.

kamilkurczak
10-08-10, 11:36
Nem tudom reprodukálni ezt a kérdést én teszt fórum.

Természetesen Tudnom kell - lehet konfliktus. Azt kell leírni, hogyan kell megtalálni konfliktus előző poszt, ezért írom le most.

Kérjük, kapcsolja ki az összes többi mod egyesével (vBET engedélyezni kell), és próbálja megtalálni ezt a kérdést újra. Ha az egyik ez a mod van tiltva és nem tudod Fint ezt a kérdést -, hogy van egy konfliktus a mod.

Szóval, próbáld megtalálni a konfliktus:)

moman
10-08-10, 11:46
Nem tudom, hogy az én fórumon most, mivel ez egy élő site, nem egy teszt site.

Itt az információ tudok az Ön számára:
1. A SNTA és ENTA hozzászólások menti a "postusername" mezőben a "post" táblát az adatbázisban.
2. Ha a jelentés készül, vBulletin kitölti a felhasználónév az e téren, és így a megjegyzések jelennek meg.

Ha nem találja a hibát, ne aggódj, lehet, hogy adott az oldalamon, bár kétlem, hogy.

vBET
11-08-10, 18:25
Nincs oszlop "postusername" a "post" táblát. Azt hiszem, ez az oszlop került néhány mod - ebben az esetben ezt kell érintik néhány integráció kérdése. De nem tudjuk, amellyel mod.

Hozzászólás táblázat megvan oszlop 'username' - de nem érték NTA címkéket. Megnéztem, hogy a mi adatbázisban a lekérdezés:

SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
És mi fórumon van sok üzenetet írt különböző nyelveken.

Tud melyik az a mod ki "postusername" oszlopban a "post" táblát. Ez lenne, hogy megtudja, mi történik ott. Ebben a pillanatban költözöm A téma hibakeresés fejezetet, és mi mozgassa az integráció részben, amikor tudni fogjuk, amellyel mod amit integrálni itt.

moman
12-08-10, 11:49
Azt hiszem, azt jelentette, felhasználónév. Én az Ön számára egy screenshot hamarosan.

moman
12-08-10, 11:57
Valóban a felhasználónév mezőben.

Lásd itt egy példa:

Érdekes, hogy nem minden lefordítva hozzászólás tartalmaznak ENTA és SNTA címkék körül a felhasználónevet.

http://img265.imageshack.us/img265/2383/97408180.gif

BTW, akkor növeli a felbontást korlátozások csatolt képeket.

kamilkurczak
12-08-10, 12:35
ok, ez egy "felhasználónév". most ez helyes.

If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
ok, de szeretnénk, hogy egy Integration Guide egy mod, ami ezt a hibát. (Ha ez egy olyan kérdés okozta konfliktus).

másrészt - szeretnénk megerősíteni a megoldás a tagok.

moman
14-08-10, 19:31
Biztos benne, hogy ez okozta konfliktus, és csak nem történik bizonyos körülmények között? Sajnos, nem tudok igazán további tesztek végem. Csak 8 hozzászólás az én teljes adatbázis már felhasználóneveket és NTA hozzászólások köré őket. Fontos megjegyezni, hogy a fordítás rendszert széles körben használják az oldalamon, a gyorsítótár adatbázis nőhet a 10 Gb +. Ez tehát azt jelenti, egy két dolgot: vagy a hiba létezett a múltban, és most már fix, vagy hogy a hiba nagyon ritkán fordul elő.

Ellenőrizte a post tábla az adatbázisban ezen az oldalon?

kamilkurczak
17-08-10, 10:03
Igen, ellenőrzik, és a mi teszt fórumon (és a mi legfontosabb fórumának vBET) minden működik jól.

moman
17-08-10, 18:59
Ok-esélye van, hogy a hiba a régi, és már fix, akkor. Én miután egy új probléma PHP, hogy amit írt ezen a fórumon is, ha meg tudná ellenőrizni, hogy a számomra.

kamilkurczak
19-08-10, 08:41
Ahogy látom a fórumon - ez működik most, megoldott

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1