PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved HTML Σχόλια εμφανίζονται στο αναφερθεί το όνομα χρήστη μετά

moman
07-08-10, 12:58
Αυτό το μικρό σφάλμα εμφανίζεται όταν ένα μήνυμα από έναν χρήστη με ένα όνομα χρήστη μεταφραστεί αναφέρεται σε έναν συντονιστή και δημοσιεύτηκε σε μια κλωστή. Τα σχόλια HTML εμφανίζονται, επειδή μετατρέπονται σε HTML-ασφαλείς χαρακτήρες πριν από το καθολικό άγκιστρο που τρέχουν.

Πριν από-
http://img39.imageshack.us/img39/7610/screenshot4ij.png

Μετά από-
http://img833.imageshack.us/img833/1936/screenshot5r.png

Fix-
Σε functions_vbenterprisetranslator_hooks.php βρείτε:

if (strpos($output,'')) {
$ Εξόδου = & str_replace (array ('',
'»),'', $ Έξοδος)?

Αντικατάσταση με:

if (strpos($output,'») | | Strstr ($ εξόδου ,'<!-- vBET_ENTA -> ')) {
$ Εξόδου = & str_replace (array ('',
'','<!-- VBET_SNTA - >','<!-- vBET_ENTA -> '),'', $ έξοδος)?

Υπάρχει πιθανώς μια πιο έξυπνη ενημέρωση κώδικα που θα επιτρέψει σε αυτά τα σχόλια που θα χρησιμοποιηθούν, δηλαδή σε BBCode «κώδικα», αλλά αυτό δεν είναι μια ανησυχία στην περίπτωσή μου.

kamilkurczak
09-08-10, 09:41
Ok. Γι 'αυτό χρειάζεται να επαναληφθεί αυτό το σφάλμα στο τεστ φόρουμ μου. Πώς μπορώ να κάνω αυτό; Μπορεί να πρόκειται για μια σύγκρουση με ένα άλλο mods; Μπορείτε να ελέγξετε το (βρείτε μια σύγκρουση).
Θα προσπαθήσω να το επιβεβαιώσετε. Θα δείξω αυτή τη λύση για να Michał.
Ευχαριστίες

moman
09-08-10, 10:13
Αν κάνετε μια θέση σε μια γλώσσα διαφορετική από την προεπιλογή του φόρουμ, στη συνέχεια, ονόματα χρηστών αποθηκεύονται με snta και Enta ετικέτες γύρω τους στη βάση δεδομένων. Απλά έκθεση τέτοια θέση, και στο δημιουργείται αυτόματα το νήμα, το όνομα χρήστη που συνδέεται θα περιλαμβάνει τα σχόλια.

kamilkurczak
10-08-10, 11:36
Δεν μπορώ να αναπαράγουν αυτό το θέμα στο forum δοκιμή μου.

Φυσικά πρέπει να γνωρίζω - μπορεί να είναι σύγκρουση. Θα πρέπει να περιγράφει πώς να βρείτε σύγκρουση στην προηγούμενη θέση, γι 'αυτό το περιγράψω τώρα.

παρακαλώ, κλείστε όλα τα άλλα mods ένα προς ένα (vBET πρέπει να είναι ενεργοποιημένα) και να προσπαθήσουμε να βρούμε αυτό το θέμα και πάλι. Αν ένα από αυτό το mods είναι απενεργοποιημένη και δεν μπορείτε να fint αυτό το θέμα - έχουμε μια σύγκρουση με αυτό το mod.

Έτσι, παρακαλώ προσπαθήστε να βρείτε αυτή τη διαμάχη:)

moman
10-08-10, 11:46
Δεν μπορώ να το κάνουμε αυτό στο φόρουμ μου αυτή τη στιγμή, καθώς είναι ένα ζωντανό χώρο, όχι ένα χώρο δοκιμών.

Εδώ είναι οι πληροφορίες που μπορώ να σας παρέχει:
1. Η SNTA και Enta τα σχόλια αποθηκεύονται στο πλαίσιο της «postusername» πεδίο στο «μετά», τον πίνακα στη βάση δεδομένων.
2. Όταν η έκθεση αυτή γίνεται, vBulletin Φέρνει το όνομα χρήστη από αυτό το πεδίο, και ως εκ τούτου, εμφανίζονται τα σχόλια.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το σφάλμα, μην ανησυχείτε-θα μπορούσε να είναι ειδικά για την περιοχή μου, αν και αμφιβάλλω.

vBET
11-08-10, 18:25
Υπάρχει «postusername« όχι στήλη στο «μετά» πίνακα. Υποθέτω ότι αυτή τη στήλη προστέθηκε από κάποιους mod - στην προκειμένη περίπτωση αυτό θα πρέπει να αφορούν και μερικά στοιχεία της ένταξης. Αλλά δεν γνωρίζουμε με την οποία mod.

Δημοσίευση πίνακα έχουν «όνομα χρήστη», στήλη - αλλά δεν υπάρχει αξία με ΝΤΑ ετικέτες. Έλεγξα στη βάση δεδομένων μας από αυτό το ερώτημα:

SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
Και στο φόρουμ μας υπάρχουν πολλά μηνύματα γραμμένα σε διαφορετικές γλώσσες.

Μπορείτε να προσδιορίσετε ποια από mods σας προστέθηκε 'postusername «στήλη» μετά το «τραπέζι σας. Αυτό θα ήταν χρήσιμο να μάθετε τι συμβαίνει εκεί. Αυτή τη στιγμή μπορώ να μεταφέρω αυτό το νήμα για να ενότητα αντιμετώπισης προβλημάτων, και εμείς θα το μετακινήσετε σε τμήμα ένταξης, όταν θα γνωρίζουμε με την οποία έχουμε ενσωματώσει mod εδώ.

moman
12-08-10, 11:49
Νομίζω ότι σημαίνει το όνομα χρήστη. Θα σας παρέχει ένα screenshot σύντομα.

moman
12-08-10, 11:57
Ήταν πράγματι το πεδίο όνομα χρήστη.

Δείτε εδώ για ένα παράδειγμα:

Είναι ενδιαφέρον, δεν είναι όλα μεταφραστεί των μηνυμάτων περιέχουν ετικέτες Enta και SNTA γύρω από το όνομα χρήστη.

http://img265.imageshack.us/img265/2383/97408180.gif

BTW-θα πρέπει να αυξήσουν τους περιορισμούς ψήφισμα σχετικά με συνημμένες εικόνες.

kamilkurczak
12-08-10, 12:35
Εντάξει, αυτό είναι ένα «όνομα χρήστη». Τώρα είναι η σωστή.

If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
εντάξει, αλλά θα ήθελα να κάνω έναν οδηγό για την ένταξη με ένα mod, που προκαλεί αυτό το σφάλμα. (Αν αυτό είναι ένα θέμα που προκάλεσε η σύγκρουση).

δεύτερον - θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσω λύση για τα μέλη μας.

moman
14-08-10, 19:31
Είστε σίγουροι ότι αυτό προκαλείται από μια σύγκρουση, και ακριβώς δεν συμβαίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες; Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω πραγματικά οποιαδήποτε περαιτέρω εξετάσεις στο τέλος μου. Μόνο το 8 θέσεις σε ολόκληρη τη βάση δεδομένων μου έχουν ονόματα με ΝΤΑ σχόλια τυλιγμένο γύρω τους. Επίσης, σημειώστε ότι το σύστημα μετάφρασης η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στο χώρο του ξενοδοχείου, η βάση δεδομένων μου cache μπορεί να αυξηθεί σε 10 Gb +. Αυτό πρέπει να σημαίνει, συνεπώς, ένα δύο πράγματα: είτε το πρόβλημα υπήρχε στο παρελθόν και είναι τώρα σταθερές, ή ότι το σφάλμα συμβαίνει πολύ σπάνια.

Έχετε ελέγξει τον πίνακα θέση σας σχετικά με τη βάση δεδομένων σε αυτό το site;

kamilkurczak
17-08-10, 10:03
Ναι, είμαστε αυτό ελέγχεται και για το φόρουμ δοκιμής μας (και με κύριο φόρουμ μας vBET) όλα λειτουργούν καλά.

moman
17-08-10, 18:59
Ok, οι πιθανότητες είναι ότι το σφάλμα είναι παλαιό και έχει καθοριστεί, τότε. Είμαι έχοντας ένα νέο θέμα με την PHP που έχω γράψει σε αυτό το φόρουμ, καθώς, αν μπορούσατε να ελέγξετε ότι για μένα.

kamilkurczak
19-08-10, 08:41
Όπως βλέπω στο φόρουμ σας - αυτό λειτουργεί σήμερα, τα οποία λύθηκαν

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations