PDA

View Full Version: Решени HTML Коментари, показани в отчетените пост потребителско име

moman
07-08-10, 12:58
Това незначителни бъгове се случва, когато мнение от потребител с превод потребителско име е докладвани на модератор и публикувани в нишка. HTML коментари са показали, тъй като те се преобразуват в HTML-безопасно знаци, преди да се управлява глобалната кука.

Пред-
http://img39.imageshack.us/img39/7610/screenshot4ij.png

След-
http://img833.imageshack.us/img833/1936/screenshot5r.png

Fix-
В functions_vbenterprisetranslator_hooks.php намерите:

if (strpos($output,'")) {
$ Изход - и str_replace (масив ("',
''),'', $ Изход);

Заменете с:

if (strpos($output,'') | | Strpos ($ изход ,'<!-- vBET_ENTA ->')) {
$ Изход - и str_replace (масив ("',
'','<!-- VBET_SNTA - >','<!-- vBET_ENTA -> '),'', $ изход);

Има вероятно по-умен да определят, че ще позволи на тези коментари, за да се използва т.е. в "код" BBCode, но това не е проблем в моя случай.

kamilkurczak
09-08-10, 09:41
Ok. Така че аз трябва да възпроизвежда този бъг в моя форум тест. Как мога да направя това? Може би това е конфликт с друг модове? Мога ли да го проверите (намиране на конфликт).
Аз ще се опитам да я потвърдите. Аз ще покажа това решение Michał.
Благодаря

moman
09-08-10, 10:13
Ако направите пост на език, различен от по подразбиране на форума, а след това потребителски имена се съхраняват с snta и enta таговете около тях в базата данни. Просто доклад такава длъжност, и автоматично генерирано съобщение, свързани име ще включва коментари.

kamilkurczak
10-08-10, 11:36
Не мога да възпроизвежда този въпрос на моя тест форум.

Разбира се, че трябва да се знае - може да бъде конфликт. Аз трябва да опише как да намерите конфликта в предишния пост, така че го опиша сега.

моля, изключете всички други модове един по един (vBET трябва да се даде възможност) и да се опитаме да намерим този въпрос отново. Ако този модове е забранено и не може да fint този въпрос - имаме конфликт с този мод.

Така че, моля опитайте се да намерите този конфликт:)

moman
10-08-10, 11:46
Не мога да направя, че на моя форум в момента, тъй като това е сайта, а не, което е тест сайт.

Ето информация мога да ви предостави:
1. SNTA и ENTA коментари, се записват в рамките на "postusername полето в таблица в базата данни" пост ".
2. Когато докладът е направен, Еврофутбол извлича потребителско име от тази област, и по този начин, коментарите са показани.

Ако не можете да намерите бъг, не се безпокойте - тя може да бъде конкретно към моя сайт, въпреки че аз се съмнявам, че.

vBET
11-08-10, 18:25
Има postusername "няма колона в таблицата" пост ". Предполагам, че тази колона е добавена от някои мод - в този случай това трябва да бъде загриженост, тъй като някои интеграция емисия. Но ние не знаем, с която и да е мод.

Мнение маса колона "потребителско име", но там няма никаква стойност с етикети NTA. Аз го проверих в нашата база данни, като тази заявка:

SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
И в нашия форум има много на съобщения, написани на различни езици.

Мога да определите ви модове добавя колона "postusername" маса "пост". Това би било полезно, за да разберете какво се случва там. В този момент аз преместите тази тема отстраняване раздел, и ние ще го преместете към интеграция раздел, когато ние ще знаем с които Министерството на отбраната, ние се интегрират тук.

moman
12-08-10, 11:49
Мисля, че означава потребителско име. Аз ще ви осигури с скрийншота малко.

moman
12-08-10, 11:57
Това наистина е потребителското име на областта.

Вижте тук за пример:

Интересно не, всички преведени мнения съдържат ENTA и SNTA таговете около потребителско име.

http://img265.imageshack.us/img265/2383/97408180.gif

BTW, трябва да се повиши разделителната способност ограничения за прикачени файлове.

kamilkurczak
12-08-10, 12:35
Добре, това е "потребителско име". Сега тя е вярна.

If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
ОК, но ние бихме искали да направим пътеводител за интеграция с Министерството на отбраната, който причинява този бъг. (Ако това е проблем, причинени от конфликта).

на второ място - ние бихме искали да потвърдите вашето решение за нашите членове.

moman
14-08-10, 19:31
Сигурен ли си, че това се дължи на конфликт, и просто не се случва при определени обстоятелства? За съжаление, аз не може наистина някакви допълнителни тестове в моя край. Само 8 мнения в целия си база данни са потребителски имена с коментари NTA, увит около тях. Също така, имайте предвид, че преводът система се използва широко за моя сайт кеш базата данни може да нарасне до 10GB +. Това трябва да означава две неща: или бъг, съществували в миналото и сега е фиксиран, или, че грешката се появява много рядко.

Проверихте ли вашата публикация таблица в базата данни на този сайт?

kamilkurczak
17-08-10, 10:03
Да, ние сме го проверява и на нашия тест форум (и на основния ни форум на vBET) всичко е добро.

moman
17-08-10, 18:59
OK-шансовете са, че грешката е стар и е фиксирана, а след. Аз съм нов проблем, с PHP, че съм публикувал в този форум, както и, ако бихте могли да проверите, че за мен.

kamilkurczak
19-08-10, 08:41
Както виждате на вашия форум - това е работа сега, решен

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1