צפה בגרסא המלאה: נפתר HTML תגובות המוצג שם משתמש פוסט דיווח
זה באג קטין מתרחשת כאשר הודעה על ידי המשתמש עם שם משתמש מתורגם הוא דיווח למנהל ו פורסם על בלימה. הערות HTML מוצגים כי הם המרה ל-HTML-Safe תווים לפני וו העולמית מתנהלת.
לפני,
http://img39.imageshack.us/img39/7610/screenshot4ij.png
לאחר-
http://img833.imageshack.us/img833/1936/screenshot5r.png
Fix-
ב functions_vbenterprisetranslator_hooks.php למצוא:
if (strpos($output,'")) {
פלט $ = str_replace (array ('',
''),'', פלט $);
החלף ב:
if (strpos($output,'') | | Strpos ($ פלט ,'<!-- vBET_ENTA -> ")) {
פלט $ = str_replace (array ('',
'','<!-- VBET_SNTA - >','<!-- vBET_ENTA -> "),'', פלט $);
בטח יש לתקן חכם שיאפשר הערות אלה כדי לשמש כלומר BBCode 'קוד', אבל זה לא דאגה במקרה שלי.
kamilkurczak
09-08-10, 09:41
אוקי. אז אני צריך לשחזר את הבאג הזה במבחן בפורום שלי. איך אני יכול לעשות את זה? יהי זה התנגשות עם אופנות אחרת? אתה יכול לבדוק את זה (למצוא הסכסוך).
אנסה לאשר אותה. אני אראה את הפתרון הזה למיכל.
תודה
אם אתה עושה פוסט בשפה שונה מברירת המחדל של הפורום, אז שמות משתמש שמורים עם תגי snta ו enta סביבם במסד הנתונים. כל שעליך לעשות הוא דו"ח כזה לפרסם, בחוט שנוצר באופן אוטומטי, את שם המשתמש המקושרים יכלול את הערות.
kamilkurczak
10-08-10, 11:36
אני לא יכול לשחזר את הבעיה בפורום של המבחן שלי.
כמובן שאני צריך לדעת - יכול להיות קונפליקט. אני צריך לתאר איך למצוא את הסכסוך ההודעה הקודמת, אז אני מתאר את זה עכשיו.
אנא, כבו את כל אופנות אחרות אחד אחד (vBET חייב להיות מופעל) ולנסות למצוא את הבעיה שוב. אם אחד אופנות זו אינה זמינה, ואתה לא יכול fint בעיה זו - יש לנו סכסוך עם mod זה.
אז, בבקשה לנסות למצוא את הסכסוך הזה:)
אני לא יכול לעשות את זה בפורום שלי כרגע, כפי שזה אתר לחיות, לא אתר הבדיקה.
הנה מידע אני יכול לספק לך:
1. SNTA והערות ENTA נשמרים בתוך השדה "postusername" בטבלת "פוסט" באתר.
2. כאשר הדו"ח מורכב, vBulletin מביאה את שם המשתמש מתחום זה, ובכך, הערות מוצגים.
אם אינך יכול למצוא את הבאג, אין דאגות, זה יכול להיות ספציפיים לאתר שלי, למרות שאני בספק.
יש "postusername" אין עמודה בטבלה "פוסט". אני מניח את הטור הזה נוספה על ידי mod חלק - במקרה הזה זה צריך להיות דאגה כנושא כמה האינטגרציה. אבל אנחנו לא יודעים עם מה mod.
שולחן פוסט צריך 'username' טור - אבל אין שום ערך עם תגי נ.ת. ע. בדקתי את זה באתר שלנו על ידי שאילתה זו:
SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
וגם בפורום שלנו יש הרבה הודעות שנכתבו בשפות שונות.
אתה יכול לקבוע איזה אופנות שלך הוסיף טור 'postusername "על השולחן שלך" פוסט ". זה יהיה מועיל כדי לברר מה קורה שם. ברגע זה אני מהלך זה חוט סעיף פתרון בעיות, ואנו להזיז אותו סעיף אינטגרציה כאשר נדע שבה mod אנו משלבים כאן.
אני חושב שהתכוונתי username. אני מוכן לספק לך צילום מסך בקרוב.
זה היה אכן השדה שם משתמש.
ראה כאן למשל:
מעניין, לא מכילים את כל ההודעות שנכתבו מתורגם ENTA ו SNTA תגיות סביב המשתמש.
http://img265.imageshack.us/img265/2383/97408180.gif
אגב, אתה צריך להגדיל רזולוציה הגבלות על התמונות המצורפות.
kamilkurczak
12-08-10, 12:35
בסדר, זהו 'username'. עכשיו זה נכון.
If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
בסדר, אבל אנחנו רוצים לעשות מדריך שילוב עם mod, מה שגורם זה באג. (אם זו בעיה נגרמת על ידי הסכסוך).
ושנית - אנחנו רוצים לאשר את הפתרון שלך לחברים שלנו.
האם אתה בטוח זו נגרמת על ידי הסכסוך, ופשוט לא קורה בנסיבות מסוימות? למרבה הצער, אני באמת לא יכול לעשות שום בדיקות נוספות בסוף שלי. רק 8 הודעות מסד הנתונים כולו שלי יש שמות עם הערות נ.ת. ע עוטפת אותם. כמו כן, יש לציין כי מערכת התרגום נעשה שימוש נרחב באתר, מטמון הנתונים שלי יכולים לגדול + 10Gb. זה חייב אפוא משמעות אחת משתיים: או באג קיים בעבר תוקנה, או באג מתרחשת לעתים רחוקות מאוד.
בדקת שולחן פוסט שלך על מסד הנתונים באתר זה?
kamilkurczak
17-08-10, 10:03
כן, אנחנו בודקים את זה בפורום של הבדיקה שלנו (וגם בפורום הראשי שלנו vBET) הכל עובד טוב.
אוקי, רוב הסיכויים הם כי הבאג הוא ישן כבר קבוע, אז. אני נתקל נושא חדש עם PHP כי אני כבר פורסמה בפורום זה, כמו גם, אם אתה יכול לבדוק את זה בשבילי.
kamilkurczak
19-08-10, 08:41
כפי שאני רואה בפורום שלך - זה עובד עכשיו, פתרו
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):