PDA

View Full Version: Atrisinātas HTML Komentāri parādīts ziņots pēc lietotājvārda

moman
07-08-10, 12:58
Šīs nelielās bug notiek tad, kad lietotājs ar tulkoto lietotājvārdu pastu ir ziņots moderators un nosūtīti pavedienu. HTML komentāri tiek parādīti, jo tie ir pārvērsts par HTML drošu rakstzīmes pirms pasaules āķis tiek palaist.

Pirms-
http://img39.imageshack.us/img39/7610/screenshot4ij.png

After-
http://img833.imageshack.us/img833/1936/screenshot5r.png

Fix-
In functions_vbenterprisetranslator_hooks.php atrast:

if (strpos($output,'')) {
$ Output = & str_replace (array ('',
'"),'', $ Produkciju);

Aizstāt ar:

if (strpos($output,') | | Strpos ($ produkciju ,'<!-- vBET_ENTA -> ')) {
$ Output = & str_replace (array ('',
'','<!-- VBET_SNTA - >','<!-- vBET_ENTA -> ")'', $ produkciju);

Tur droši vien gudrāki noteikt, kas ļautu šiem komentāriem, ko izmanto ti, "koda" bbcode, bet tas nav bažas, manā gadījumā.

kamilkurczak
09-08-10, 09:41
Ok. Tāpēc man ir nepieciešams atkārtot šo kļūdu manā forumā testu. Kā es varu darīt? Drīkst tas ir konflikts ar citu mods? Vai jūs varat to pārbaudīt (atrast konflikts).
Es centīšos, lai to apstiprinātu. Es jums parādīs, šis risinājums Michał.
Paldies

moman
09-08-10, 10:13
Ja jūs veicat amatā valodā, kas atšķiras no foruma noklusējuma, tad lietotājvārdi uzglabā ar snta un enta tagus ap to sakārtošanai minētajā bāzē. Vienkārši ziņot par šādu amatu, kā arī auto radīto pavediens, kas saistītas lietotājvārds ietver komentārus.

kamilkurczak
10-08-10, 11:36
Es nevaru atveidot šo jautājumu savā pārbaudes forumā.

Protams, man ir nepieciešams zināt - var būt konfliktu. Es aprakstīt to, kā atrast konflikta iepriekšējā amatā, tāpēc es aprakstīt to tagad.

lūdzu izslēdziet visas citu mods pa vienam (vBET ir jābūt atļautiem) un mēģiniet, lai atrastu šo jautājumu vēlreiz. Ja viens no šī mods ir invalīds, un jūs nevarat fint šo jautājumu - mums ir pretrunā ar šo mod.

Tātad, lūdzu, mēģiniet atrast šī konflikta:)

moman
10-08-10, 11:46
Es nevaru darīt, ka par manu forumu tieši tagad, kā tas ir dzīvot vietā, nevis pārbaudes vietā.

Šeit ir informācija, es varu jums nodrošina:
1. SNTA un ENTA komentāri tiek saglabāta "postusername" laukā "pēc", tabulas datu bāzē.
2. Kad ziņojums ir sagatavots, vBulletin ielādē lietotājvārdu arī no šī apstākļus un tādējādi, komentāri tiek parādīti.

Ja jūs nevarat atrast bug, neuztraucieties-tas varētu būt īpašs ar savu vietu, lai gan es šaubos, ka.

vBET
11-08-10, 18:25
Nav ailē "postusername" in "post galda. Es domāju, ka šī kolonna bija pievienota daži mod - šajā gadījumā tas būtu uz kā daži integrācijas jautājums. Bet mēs nezinām, ar kuru mod.

Post tabulas darīt ir ailē "username" - taču ne ar NTA tagiem vērtību. I pārbauda to mūsu datubāzē šo vaicājumu:

SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
Un mūsu forums ir daudz ziņojumus, kas rakstīti citās valodās.

Vai jūs varat noteikt, kuras no mods pievienots "postusername" ailē, lai jūsu "post galda. Tas būtu noderīgi uzzināt, kas notiek tur. Tajā brīdī es pārvietot šo pavedienu, lai traucējummeklēšanas sadaļu, un mēs pārvietot to uz integrācijas sadaļu, kad mēs zināsim, ar ko mod mēs integrēt šeit.

moman
12-08-10, 11:49
Es domāju, ka es domāju lietotājvārdu. Es ņemšu sniegt jums screenshot drīzumā.

moman
12-08-10, 11:57
Tas bija tiešām lietotājvārdu laukā.

Skatīt šeit, lai piemēram:

Interesanti, ka ne visu tulkoto ziņas satur ENTA un SNTA tagi ap lietotājvārdu.

http://img265.imageshack.us/img265/2383/97408180.gif

BTW, jums vajadzētu palielināt izšķirtspēju ierobežojumiem Pievienotie attēli.

kamilkurczak
12-08-10, 12:35
ok, tas ir "username". Tagad tas ir pareizs.

If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
ok, bet mēs vēlētos, lai Integrācija Guide ar mod, kas rada šo kļūdu. (Ja tas ir jautājums, ko izraisa konfliktu).

otrkārt, - mēs gribētu, lai apstiprinātu savu risinājumu mūsu biedriem.

moman
14-08-10, 19:31
Vai esat pārliecināts, ka tas izraisa konfliktus un vienkārši nenotiek konkrētos apstākļos? Diemžēl es nevaru īsti darīt, kādi testi ir manā galā. Tikai 8 amata vietas visu manu datu bāzē ir lietotājvārdi ar NTA komentāriem aptīt tām. Tāpat ievērojiet, ka tulkošanas sistēmas tiek plaši izmantotas manā vietā-cache datu bāzē, var pieaugt līdz 10GB +. Tas tātad ir viena divas lietas: vai nu bug bija pagātnē un tagad noteikts, vai ka bug notiek ļoti reti.

Vai jums pārbaudīt jūsu post tabulu datubāzē lietotājs?

kamilkurczak
17-08-10, 10:03
jā, mēs esam pārbaudīti, un par mūsu testu forumu (un mūsu galvenais forums vBET) viss darbojas labi.

moman
17-08-10, 18:59
Ok, iespējams, ka bug ir vecs un nav noteikts, tad. Man ir jauns jautājums ar PHP, ka es esmu ievietojis šajā forumā, kā arī, ja jūs varētu pārbaudīt, ka par mani.

kamilkurczak
19-08-10, 08:41
Kā es redzēt jūsu forumā - tas ir strādā tagad, solved

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1