View Full Version: Rešeno HTML Komentarji prikazani v prijavljenih pošti uporabniško ime
To manjše bug pojavi, ko je objavil uporabnik z uporabniškim imenom prevedeno poročajo moderator in so objavljeni v nit. HTML komentarji so prikazani, ker jih pretvori v HTML-varno znakov pred globalno kavelj, ki teče.
Pred-
http://img39.imageshack.us/img39/7610/screenshot4ij.png
Po-
http://img833.imageshack.us/img833/1936/screenshot5r.png
Fix-
V functions_vbenterprisetranslator_hooks.php iskanje:
if (strpos($output,'")) {
$ & Output = str_replace (array ("',
'"),'', $ Izhod);
Zamenjaj z:
if (strpos($output,'") | | Strpos ($ izhod ,'<!-- vBET_ENTA -> ')) {
$ & Output = str_replace (array ("',
'','<!-- VBET_SNTA - >','<!-- vBET_ENTA -> '),'', $ izhod);
Tam je verjetno pametnejši določi, da bi te pripombe, ki se sicer uporabljajo v bbcode "oznaka", vendar to ne skrbi, v mojem primeru.
kamilkurczak
09-08-10, 09:41
Ok. Torej moram reproducirati to napako na moj forum test. Kako lahko naredim to? Lahko se je to v nasprotju z drugim mods? Ali lahko preverite (našli konfliktov).
Bom poskusil, da ga potrdite. Bom pokazati rešitev Michał.
Thanks
Če naredite delovno mesto v jeziku, ki se razlikuje od privzetega foruma, nato pa so uporabniška imena shranijo z snta in enta tags okoli njih v bazi podatkov. Preprosto poročilo takšno delovno mesto, in v auto-ustvari nit, bo povezano tudi ime komentarjev.
kamilkurczak
10-08-10, 11:36
Ne morem reproducirati to vprašanje na moj test forum.
Seveda moram vedeti - lahko spor. Jaz bi morala opisati, kako najti konflikta na prejšnjem delovnem mestu, zato sem ga opisujejo zdaj.
prosim, izklopite vse druge mods enega po enega (vBET mora biti omogočen), in poskusite najti to vprašanje še enkrat. Če je eden od tega mods invalidov in ne morete fint to vprašanje - ki smo jih v nasprotju s tem mod.
Torej, poskusite najti tega konflikta:)
Ne morem storiti, da je na moji forum prav zdaj, saj je živo mesto, ne mesto testiranja.
Tukaj sem informacije lahko dobite:
1. SNTA ENTA in komentarji so shranjeni v "postusername" polje v 'post' tabelo v zbirki podatkov.
2. Ko se je poročila, vBulletin prebere ime iz tega področja, in s tem, so prikazani komentarjev.
Če ne najdete napako, brez skrbi, da bi bilo posebno na moji strani, čeprav dvomim, da.
Ni stolpec "postusername 'v' post 'mizo. Mislim, ta stolpec je bil dodan s strani nekaterih mod - v tem primeru bi to morala biti skrb, saj so nekatere Vprašanje integracije. Ampak ne vemo, s katerimi mod.
Post tabele imajo stolpcu "uporabniško ime" - pa ni nobene vrednosti, z oznakami NTA. Preveril sem v naši bazi podatkov, ki jih to vprašanje:
SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
In na našem forumu je veliko sporočil, napisane v različnih jezikih.
Ali lahko ugotovite, katere od vaših mods dodal "postusername" stolpcu na vaš 'post' mizo. To bi bilo koristno, da bi ugotovili, kaj se dogaja tam. V tem trenutku sem premakniti niti za odpravljanje težav oddelku, mi pa bomo premaknili v razdelek integracijo, ko bomo vedeli, s katero mod bomo povezali tukaj.
Mislim, da sem mislila uporabniško ime. Jaz bom vam screenshot kmalu.
To je dejansko ime polja.
Glej tukaj na primer:
Zanimivo je, da ni vse prevedeno objave vsebujejo ENTA in SNTA tags okoli uporabniškim imenom.
http://img265.imageshack.us/img265/2383/97408180.gif
BTW, bi morali povečati ločljivost omejitve priložene slike.
kamilkurczak
12-08-10, 12:35
ok, to je "ime". zdaj pa je pravilna.
If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
ok, vendar bi radi, da bi Integracija Vodnik s mod, ki povzroča ta bug. (Če je to vprašanje, ki jih povzroča konfliktov).
drugič - Radi bi, da potrdite svojo rešitev za naše člane.
Ste prepričani, da je to prišlo do spora, in samo ne zgodi v posebnih okoliščinah? Na žalost, ne morem res vsak nadaljnji testi na moj konec. Le 8 objav v moji celotni zbirki podatkov so uporabniška imena s komentarji NTA zavito okoli njih. Prav tako, upoštevajte, da se prevod sistem uporablja obširno na moji strani, lahko cache baze zraste do 10GB +. To mora torej pomeni eno dve stvari: ali bug obstajal v preteklosti in je zdaj odpravljena, ali da je bug zgodi zelo redko.
Ali ste preverili svoj post mizo o zbirki podatkov na tej strani?
kamilkurczak
17-08-10, 10:03
ja, smo ga preveri in na našem forumu preizkus (in na naši glavni forum vBET) vse deluje dobro.
Ok, zelo verjetno, da je bug star in je bil določen, potem. Imam novo vprašanje s PHP, ki sem jih objavil v tem forumu, kot tudi, če bi lahko preveri, da za mene.
kamilkurczak
19-08-10, 08:41
Kot vidim na vaš forum - to si zdaj prizadeva, rešiti
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):