КПК

Перегляд повної версії: Вирішений VBET перестав працювати після 3.8.6 PL1

hmspain
19-08-10, 18:50
Я б хотів більше діагностичної інформації, щоб запропонувати. VBET просто перестав працювати :-).

Якщо натиснути на один з національних прапорів, нічого не відбувається. Якщо натиснути на прапор знову, ви отримаєте:

Не знайдено

Запитувана сторінка / VBulletin / vbet_flag-/ VBulletin / showthread.php не знайдено на цьому сервері.

---

Ми оновлено до останньої VBET 3.3.6, але таке ж поведінку.

Будь-які ідеї?

kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Дякуємо за цю замітку. Тепер ми повинні модернізувати нашу В.Б., перевірити його і виправити.

hmspain
20-08-10, 16:05
Дякуємо за цю замітку. Тепер ми повинні модернізувати нашу В.Б., перевірити його і виправити.

Чи буде доступ до своєї системи допомоги?

kamilkurczak
20-08-10, 17:01
наш головний форум працює над цим В. Б. pl1. Чи можете Ви відтворити це питання тут?
Перед оновленням версії pl1 vBET працював нормально?

hmspain
20-08-10, 19:23
Я підозрюю, що це було щось ми зробили; VBET працює нормально, поки мій бос вирішив спробувати ;-).

Моя обліковий прийняття ставка дуже низька (на жаль), тому в мене немає хороших бусинку на той момент, коли він перестав працювати, вибачте.

Останнє велике зміна в системі 3.8.6 PL1 так що я думав, що це, можливо, викликало проблеми.

Ваш форум працює відмінно, як очікувалося. Я сумніваюся, що ви можете знайти проблему, не увійшовши в моїй системі.

kamilkurczak
23-08-10, 13:39
vBET і раніше не працює?
Ви можете вставляти тут свої. Htaccess файл?

hmspain
23-08-10, 15:52
У нас немає Htaccess файл;. Весь доступ здійснюється через локально призначений ім'я користувача / пароль систему аутентифікації.

vBET
23-08-10, 17:30
Доброго дня. Я пам'ятаю, ти вже був це питання раз (ви описали її, електронною поштою). Саме тому, що global_complete не виконаний в vBET.

У вас є спеціальні - ваш власний мод встановлено, що використовує global_complete і зупиняється майбутнього виконання. Так він зупиняється vBET і не дозволяють перекладати. Рішення це, щоб знайти цей ваш мод і його плагін для global_complete гак і зміни в порядку виконання до великих, що 1000 (vBET використовує 1000) - так Yous мод буде виконувати останнє і то він може зупинити виконання. Робіть це тільки для свого власного плагіну - не для інших. Будь ласка, пам'ятайте, що в майбутньому:)

Будь ласка, скажіть, що це допомагає.

hmspain
23-08-10, 17:48
Ох, ви абсолютно праві! Я змінив порядок виконання наших надбудову для 1001 і VBET тепер працює відмінно.

Вибачте, що даремно витратили час! Я широко відзначається в цьому районі VBulletin адміністратора (хороше місце, щоб документувати ці речі).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1