Zobraziť plnú verziu: Vyriešené VBET prestal pracovať po 3.8.6 PL1
Prajem si, aby som mal viac diagnostické informácie poskytnúť. VBET jednoducho prestal fungovať :-).
Ak kliknete na jednu z vlajok, nič sa nedeje. Ak kliknete na vlajku znova, získate:
Not Found
Požadovaná adresa URL / Erotika / vbet_flag-/ Erotika / showthread.php nebola nájdená na tomto serveri.
---
Sme upgrade na najnovšiu VBET 3.3.6, ale rovnaké správanie.
Nejaké nápady?
kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Vďaka za túto poznámku. Teraz sa musíme aktualizovať naše VB, vyskúšať a opraviť.
Vďaka za túto poznámku. Teraz sa musíme aktualizovať naše VB, vyskúšať a opraviť.
By prístup do svojho systému pomôcť?
kamilkurczak
20-08-10, 17:01
Naším hlavným fórom pracuje na tomto vB PL1. Dokážete ju zopakovať tento problém tu?
pred aktualizáciou na verziu PL1 vBET pracoval normálne?
Mám podozrenie, že bolo niečo, čo sme urobili, VBET bolo v pohode, kým môj šéf sa rozhodol to skúsiť ;-).
My prijatie zo strany užívateľov je veľmi nízka (bohužiaľ), takže nemám dobrý korálku na chvíľu, kedy sa prestalo pracovať, je mi ľúto.
Posledná dôležitá zmena v systéme bola 3.8.6 PL1, takže som si myslel, že môže spôsobiť problém.
Fórum funguje perfektne, ako sa očakávalo. Pochybujem, že nájdete problém, bez prihlásenia do svojho systému.
kamilkurczak
23-08-10, 13:39
vBET stále nefunguje?
Tu môžete vložiť svoj. Htaccess?
Nemáme htaccess súborov,. Všetko je prístup cez miestnu navrhnuté užívateľské meno / heslo overenie systému.
Dobrý deň. Pamätám si vás už tento problém raz (to opísal e-mailom). Je to preto, global_complete sa nevykoná v vBET.
Máte nejaký zvláštny - vlastnú inštaláciu mod, ktorý využíva global_complete a zastaví ďalšie vykonávanie. Tak to prestane vBET a neumožňujú prekladať. Riešením je nájsť tento mod a vaše plugin pre global_complete háčik a vykonanie zmien, aby sa väčšia, že 1000 (vBET používa 1000) - tak yous mod spustí posledný, a potom to môže zastaviť popravu. Rob to len pre vlastné plugin - nie pre ostatné. Majte na pamäti, o tom, že v budúcnosti:)
Prosím, povedzte to pomôže.
Argh, máte úplnú pravdu! Zmenil som exekučného príkazu nášho add-in do 1001 a VBET teraz pracuje perfektne.
Je nám ľúto, že zbytočne čas! Som robil rozsiahle poznámky v oblasti admin vBulletin (príjemné miesto k dokumentu tieto veci).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):