PDA

View Full Version: Riješen VBET prestao raditi nakon 3.8.6 PL1

hmspain
19-08-10, 18:50
Volio bih da sam imao više dijagnostičke informacije za ponuditi. VBET samo prestao raditi :-).

Ako kliknete na jednu od zastava, ništa se ne događa. Ako kliknete na zastavu ponovno, dobijete:

Nije pronađen

Traženi URL / vBulletin / vbet_flag-/ vBulletin / showthread.php nije pronađena na ovom poslužitelju.

---

Mi nadograđen na najnoviju VBET 3.3.6, ali isto ponašanje.

Bilo koji ideja?

kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Hvala za ove bilješke. Sada moramo nadograditi naš BB, to test i popraviti.

hmspain
20-08-10, 16:05
Hvala za ove bilješke. Sada moramo nadograditi naš BB, to test i popraviti.

Biste pristup mom sustavu pomoći?

kamilkurczak
20-08-10, 17:01
naš glavni forum radi na ovom BB PL1. Možete li reproducirati ovaj problem ovdje?
prije ažuriranje PL1 verziju vBET radila normalno?

hmspain
20-08-10, 19:23
Pretpostavljam da je nešto što smo učinili, VBET je rad prekid dok moj šef je odlučio probati ;-).

Moj korisnički usvajanje stopa je vrlo niska (nažalost), pa nemam dobro kuglica na samo kad je prestala raditi, žao mi je.

Posljednji veliki promjena sustava 3.8.6 PL1 pa sam mislio da možda uzrokovali problem.

Vaš forum radi savršeno, kao što se očekuje. Sumnjam možete pronaći problem bez prijave u moj sustav.

kamilkurczak
23-08-10, 13:39
vBET još uvijek ne radi?
Možete li zalijepite ovdje svoj. Htaccess datoteku?

hmspain
23-08-10, 15:52
Nemamo Htaccess datoteku;. Pristup svim je kroz lokalno dizajniran korisničko ime / lozinku provjeru autentičnosti sustava.

vBET
23-08-10, 17:30
Pozdrav. Sjećam se da sam vam već ovo pitanje jednom (možete ga opisao e-mailom). To je zato što global_complete nije izvršen u vBET.

Imate neke posebne - svoj vlastiti mod instaliran, koji koristi global_complete i zaustavlja izvršenje budućnosti. Tako se ne zaustavi vBET i ne dopustiti da prevesti. Rješenje je pronaći ovo vaš mod i plugin za global_complete kuka i promjena izvršenja kako bi se veći da 1000 (vBET koristi 1000) - tako da yous MORH će izvršiti zadnji i onda to može zaustaviti izvršenje. Učinite to samo za svoj dodatak - ne za druge. Imajte na umu o tome u budućnosti:)

Molimo Vas da to pomaže.

hmspain
23-08-10, 17:48
Ah, vi ste apsolutno u pravu! Sam promijenio izvršenju našeg dodatka u 1001 i VBET sada radi savršeno.

Žao nam je izgubiti vaše vrijeme! Napravila sam veliko bilješke na području vBulletin admin (lijepo mjesto za dokument te stvari).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1