Прагляд поўнай версіі: Вырашанае VBET перастаў працаваць пасля 3.8.6 PL1
Я б хацеў больш дыягнастычнай інфармацыі, каб прапанаваць. VBET проста перастаў працаваць :-).
Калі націснуць на адзін з нацыянальных сцягоў, нічога не адбываецца. Калі націснуць на сцяг зноў, вы атрымаеце:
Не знойдзена
Запытаная старонка / VBulletin / vbet_flag-/ VBulletin / showthread.php не знойдзена на гэтым серверы.
---
Мы абноўленая да апошняй VBET 3.3.6, але такое ж паводзіны.
Любыя ідэі?
kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Дзякуй за гэтую нататку. Цяпер мы павінны мадэрнізаваць нашу У.Б., праверыць яго і выправіць.
Дзякуй за гэтую нататку. Цяпер мы павінны мадэрнізаваць нашу У.Б., праверыць яго і выправіць.
Ці будзе доступ да сваёй сістэме дапамогі?
kamilkurczak
20-08-10, 17:01
наш галоўны форум працуе над гэтым В. Б. pl1. Ці можаце Вы прайграць гэты пытанне тут?
Перад абнаўленнем версіі pl1 vBET працаваў нармальна?
Я падазраю, што гэта было што-то мы зрабілі; VBET працуе нармальна, пакуль мой бос вырашыў паспрабаваць ;-).
Мая уліковы прыняцця стаўка вельмі нізкая (на жаль), таму ў мяне няма добрых пацерку на той момант, калі ён перастаў працаваць, прабачце.
Апошняе буйное змяненне ў сістэме 3.8.6 PL1 так што я думаў, што гэта, магчыма, выклікала праблемы.
Ваш форум працуе выдатна, як чакалася. Я сумняваюся, што вы можаце знайсці праблему, не увайшоўшы ў маёй сістэме.
kamilkurczak
23-08-10, 13:39
vBET-ранейшаму не працуе?
Вы можаце ўстаўляць тут свае. Htaccess файл?
У нас няма Htaccess файл;. Увесь доступ ажыццяўляецца праз лакальна прызначаны імя карыстальніка / пароль сістэму аўтэнтыфікацыі.
Добры дзень. Я памятаю, ты ўжо быў гэты пытанне раз (вы апісалі яе, па электроннай пошце). Менавіта таму, што global_complete не выкананы ў vBET.
У вас ёсць адмысловыя - ваш уласны мод ўстаноўлены, які выкарыстоўвае global_complete і спыняецца будучага выканання. Так ён спыняецца vBET і не дазваляюць перакладаць. Рашэнне гэта, каб знайсці гэты ваш мод і яго убудова для global_complete крук і змены ў парадку выканання да вялікім, што 1000 (vBET выкарыстоўвае 1000) - так Yous мод будзе выконваць апошняе і то ён можа спыніць выкананне. Рабіце гэта толькі для свайго ўласнага ўбудовы - не для іншых. Калі ласка, памятайце аб тым, што ў будучыні:)
Калі ласка, скажыце, што гэта дапамагае.
Ох, вы абсалютна правы! Я змяніў парадак выканання нашых надбудову для 1001 і VBET цяпер працуе выдатна.
Выбачайце, што дарма выдаткавалі час! Я шырока адзначаецца ў гэтым раёне VBulletin адміністратара (добрае месца, каб дакументаваць гэтыя рэчы).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):