Επιστροφή στο Forum: Solved VBET σταμάτησε να λειτουργεί μετά 3.8.6 PL1
Μακάρι να είχα περισσότερες διαγνωστικές πληροφορίες για να προσφέρει. VBET απλά σταμάτησε να λειτουργεί :-).
Εάν κάνετε κλικ σε μια από τις σημαίες, δεν συμβαίνει τίποτα. Εάν κάνετε κλικ στη σημαία και πάλι, θα έχετε:
Δεν Βρέθηκε
Η ζητούμενη διεύθυνση URL / vBulletin / vbet_flag-/ vBulletin / showthread.php δεν βρέθηκε σε αυτόν το διακομιστή.
---
Θα αναβαθμιστεί με την τελευταία VBET 3.3.6, αλλά την ίδια συμπεριφορά.
Οποιεσδήποτε ιδέες;
kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Ευχαριστώ για αυτό το σημείωμα. Τώρα πρέπει να αναβαθμίσετε vB μας, δοκιμάστε το και να διορθώσετε.
Ευχαριστώ για αυτό το σημείωμα. Τώρα πρέπει να αναβαθμίσετε vB μας, δοκιμάστε το και να διορθώσετε.
Θα πρόσβαση για να βοηθήσουν το σύστημά μου;
kamilkurczak
20-08-10, 17:01
κύριο φόρουμ μας εργάζεται πάνω σε αυτό το vB PL1. Μπορείτε να αναπαραγάγετε αυτό το ζήτημα εδώ;
πριν από την ενημέρωση για να PL1 έκδοση vBET εργάστηκε φυσιολογικό;
Υποψιάζομαι ότι ήταν κάτι που κάναμε? VBET δούλευε καλά, μέχρι το αφεντικό μου αποφάσισε να δοκιμάσει αυτό ;-).
Χρήστης ρυθμό μου έκδοση είναι πολύ χαμηλά (δυστυχώς), οπότε δεν έχω μια καλή χάντρα σε λίγο, όταν σταμάτησε να λειτουργεί, με συγχωρείτε.
Η τελευταία μεγάλη αλλαγή στο σύστημα 3.8.6 PL1 έτσι σκέφτηκα ότι μπορεί να προκάλεσε το πρόβλημα.
Φόρουμ σας δουλεύει τέλεια, όπως ήταν αναμενόμενο. Αμφιβάλλω μπορείτε να βρείτε το πρόβλημα χωρίς να συνδεθείτε στο σύστημά μου.
kamilkurczak
23-08-10, 13:39
vBET εξακολουθεί να μην λειτουργεί;
Μπορείτε να επικολλήσετε εδώ. Αρχείο htaccess;
Δεν έχουμε ένα αρχείο htaccess?. Όλους η πρόσβαση είναι μέσω μιας τοπικά σχεδιασμένο σύστημα ελέγχου ταυτότητας το username / password.
Γεια σας. Θυμάμαι Είχατε ήδη το ζήτημα αυτό μία φορά (που το περιέγραψε με email). Είναι επειδή global_complete δεν εκτελείται vBET.
Έχετε κάποια ιδιαίτερη - mod δική σας εγκατάσταση, η οποία χρησιμοποιεί global_complete και σταματά μελλοντική εκτέλεση. Έτσι, σταματά vBET και δεν επιτρέπουν να μεταφράσει. Λύση είναι να βρούμε αυτό το mod σας και το plugin του για global_complete γάντζο και να αλλάξετε τη σειρά εκτέλεσης σε μεγαλύτερα ότι 1000 (vBET χρησιμοποιεί το 1000) - έτσι yous mod θα εκτελέσει το τελευταίο και μετά μπορεί να σταματήσει την εκτέλεση. Κάντε το μόνο για το δικό plugin σας - όχι για τους άλλους. Να θυμάστε ότι για το μέλλον:)
Παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον κάνει να το βοηθήσει.
Ωπ? Έχετε απόλυτο δίκιο! Έχω αλλάξει τη σειρά εκτέλεσης του μας πρόσθετο για να VBET 1001 και τώρα λειτουργεί τέλεια.
Λυπούμαστε να έχουν χάσει το χρόνο σας! Έκανα εκτενείς σημειώσεις στην περιοχή διαχειριστή vBulletin (ωραίο μέρος για να τεκμηριώσει αυτά τα πράγματα).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):