PDA

View Full Version: Atrisinātas VBET pārtraucis strādāt pēc 3.8.6 PL1

hmspain
19-08-10, 18:50
Es vēlos man bija vairāk diagnostisko informāciju, lai piedāvātu. VBET vienkārši pārstāja darboties :-).

Ja jūs noklikšķiniet uz viena no karogi, nekas nenotiek. Ja jūs noklikšķiniet uz karogu atkal, jums:

Nav atrasts

Pieprasītā URL / vBulletin / vbet_flag-/ vBulletin / showthread.php netika atrasta uz šī servera.

---

Mēs modernizētas ar jaunāko VBET 3.3.6 bet pašu rīcību.

Jebkurš idejas?

kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Paldies par šo piezīmi. Tagad mums ir uzlabot mūsu VB, izmēģināt un noteikt.

hmspain
20-08-10, 16:05
Paldies par šo piezīmi. Tagad mums ir uzlabot mūsu VB, izmēģināt un noteikt.

Vai pieeja savu sistēmu palīdzību?

kamilkurczak
20-08-10, 17:01
Mūsu galvenais forums strādā šajā vB PL1. Vai jūs varat atkārtot šo jautājumu šeit?
Pirms atjauninājumu PL1 versija vBET strādāja normāli?

hmspain
20-08-10, 19:23
Man ir aizdomas, tas bija kaut kas mums bija; VBET bija darba naudas sodu, kamēr mans boss nolēmu izmēģināt to ;-).

Mans lietotāja pieņemšana līmenis ir ļoti zems (diemžēl), tāpēc man nav labs bortu tikai tad, kad tas pārstāja darboties, sorry.

Pēdējās lielās izmaiņas sistēma ir 3.8.6 PL1 tāpēc es domāju, ka tas var radīt problēmu.

Jūsu forums strādā perfekti, kā gaidīts. Es šaubos, jūs varat atrast problēmu, nepiesakoties manā sistēmā.

kamilkurczak
23-08-10, 13:39
vBET joprojām nedarbojas?
Vai jūs varat ielīmējiet šeit savu. Htaccess failu?

hmspain
23-08-10, 15:52
Mums nav htaccess failu,. Visām piekļuve ir caur vietēji izstrādātu lietotājvārdu / paroli, autentificēšanas sistēmas.

vBET
23-08-10, 17:30
Hello. Es atceros, jums jau bija šajā jautājumā vienu reizi (to raksturoja pa e-pastu). Tas ir tāpēc, ka global_complete nav izpildīts vBET.

Jums ir dažas īpašas - savu mod uzstādīta, kas izmanto global_complete un aptur turpmāko izpildi. Tātad, tas apstājas vBET un neļauj tulkot. Risinājums ir atrast šo savu mod un tās spraudnis global_complete āķi un pārmaiņām izpildi, lai lielāks ka 1000 (vBET izmanto 1000) - tā yous mod veiks pēdējo un tad to var apturēt izpildi. Dari to tikai savām spraudnis - ne citos. Lūdzu, atcerieties par to, ka turpmāk:)

Pastāstiet tas palīdz.

hmspain
23-08-10, 17:48
Argh, jums ir pilnīga taisnība! Es mainīts izpildes rīkojuma mūsu pievienot-in 1001 un VBET tagad strādā perfekti.

Atvainojiet, ir izšķērdēta Jūsu laiku! Es plaši atzīmē vBulletin admin jomā (nice place to dokumentu šīm lietām).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1