PDA

View Full Version: Zgjidhet VBET nuk pushon së punuari, pasi 3.8.6 PL1

hmspain
19-08-10, 18:50
I wish I kishte më shumë informacion diagnostik për të ofruar. VBET vetëm u ndal duke punuar :-).

Nëse ju klikoni në një nga flamujt, asgjë nuk ndodh. Nëse ju klikoni në flamurin përsëri, ju merrni:

Not Found

Kërkuar URL / vBulletin / vbet_flag-/ vBulletin / showthread.php nuk u gjet për këtë server.

---

Ne çohej për të VBET 3.3.6 fundit, por të njëjtën sjellje.

Ndonjë ide?

kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Thanks për këtë shënim. Tani ne duhet të përmirësuar vB tonë, provë dhe fix.

hmspain
20-08-10, 16:05
Thanks për këtë shënim. Tani ne duhet të përmirësuar vB tonë, provë dhe fix.

Do qasje për të ndihmuar sistemin e mia?

kamilkurczak
20-08-10, 17:01
forumi ynë kryesor është duke punuar në këtë pl1 vB. Mund të riprodhoni këtë çështje këtu?
para se të update versionin pl1 vBET punuar normale?

hmspain
20-08-10, 19:23
I dyshuari ishte diçka ne e bëmë; VBET ishte duke punuar mirë deri sa shefi im vendosi ta provoni ;-).

Miratimin tim përdorues Shkalla është shumë i ulët (për fat të keq), kështu që unë nuk kam një sferë e cila është e mirë në vetëm kur ajo nuk pushon së punuari, sorry.

Ndryshimi i fundit i madh në sistemin ishte 3.8.6 PL1 kështu që kam menduar se mund të ketë shkaktuar këtë çështje.

Forum tuaj works perfectly, siç pritej. Kam dyshim që ju mund të gjeni problemin, pa hyrë në sistemin tim.

kamilkurczak
23-08-10, 13:39
vBET nuk është ende duke punuar?
Mund të ju paste këtu. Dosjen tuaj htaccess?

hmspain
23-08-10, 15:52
Ne nuk kemi një htaccess;. Gjitha qasje është nëpërmjet një sistem i projektuar në vend username / password authentication.

vBET
23-08-10, 17:30
Hello. Mbaj mend Ju tashmë e kishte këtë çështje një herë (që e përshkroi atë me e-mail). Kjo është për shkak global_complete nuk është ekzekutuar në vBET.

Ju keni disa të veçantë - mod tuaj instaluar, i cili është përdorur global_complete dhe ndalesa ekzekutimit të ardhmen. Pra, ajo ndalon vBET dhe nuk lejojnë për të përkthyer. Zgjidhja është për të gjetur këtë mod tuaj dhe plugin saj për goditje global_complete dhe ekzekutimit të ndryshojë për të madhe se 1000 (vBET është përdorur 1000) - kështu që yous mod do të ekzekutojë fundit dhe atëherë ajo mund të ndalojë ekzekutimin. A atë vetëm për plugin tuaj - jo për të tjerët. Ju lutem mos harroni në lidhje me atë në të ardhmen:)

Ju lutem tregoni bën atë të ndihmojë.

hmspain
23-08-10, 17:48
Argh, ju jeni absolutisht të drejtë! I ndryshuar me qëllim ekzekutimin e tona shtesë në të 1001 dhe tani VBET works perfectly.

Na vjen keq që të ketë humbur kohën tuaj! Kam bërë shënime të gjerë në fushën e admin vBulletin (vend të këndshëm për të dokumentuar këto gjëra).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1