צפה בגרסא המלאה: נפתר VBET הפסיק לעבוד לאחר PL1 3.8.6
הלוואי שהיה לי מידע אבחוני יותר להציע. VBET פשוט הפסיק לעבוד :-).
אם תלחץ על אחד הדגלים, שום דבר לא קורה. אם תלחץ על הדגל שוב, אתה מקבל:
לא נמצא
כתובת האתר המבוקש / פורומים / vbet_flag-/ vBulletin / showthread.php לא נמצאה על שרת זה.
---
אנו לשדרג VBET האחרונה 3.3.6 אך התנהגות זהה.
יש לך רעיונות?
kamilkurczak
20-08-10, 08:00
תודה על הערה זו. עכשיו אנחנו חייבים לשדרג vB שלנו, לבדוק אותו ולתקן.
תודה על הערה זו. עכשיו אנחנו חייבים לשדרג vB שלנו, לבדוק אותו ולתקן.
האם גישה כדי לעזור למערכת שלי?
kamilkurczak
20-08-10, 17:01
הפורום העיקרי שלנו הוא עובד על זה pl1 vB. האם אתה יכול לשחזר את הבעיה פה?
לפני עדכון גרסה pl1 vBET עבד נורמלי?
אני חושד שזה משהו שעשינו; VBET היה עובד בסדר גמור עד הבוס שלי החליט לנסות את זה ;-).
אימוץ המשתמש שלי קצב הוא נמוך מאוד (למרבה הצער), ולכן אין לי חרוז טוב רק כשזה הפסיק לעבוד, מצטער.
השינוי הגדול האחרון למערכת היה 3.8.6 PL1 אז חשבתי שזה יכול להיות הגורם לבעיה.
הפורום עובד בצורה מושלמת, כצפוי. אני בספק אם אתה יכול למצוא את הבעיה בלי להיכנס לתוך המערכת שלי.
kamilkurczak
23-08-10, 13:39
vBET עדיין לא עובד?
אתה יכול להדביק כאן הקובץ. Htaccess שלך?
אין לנו קובץ htaccess;. לגשת לכל הוא דרך מערכת שם משתמש / סיסמה תוכנן מקומית אימות.
שלום. אני זוכר אותך כבר פעם אחת בנושא זה (שתיארת אותו בדוא"ל). זה בגלל global_complete לא מבוצע vBET.
יש לך כמה מיוחד - mod שלכם מותקן, אשר באמצעות global_complete ועוצר ביצוע בעתיד. אז הוא מפסיק vBET ואינם מאפשרים לתרגם. הפתרון הוא למצוא mod הזה שלך תוסף שלה וו global_complete וביצוע צו שינוי גדול, כי 1000 (vBET משתמש 1000) - mod ארבעתכם כך יבצע האחרון ואז היא יכולה להפסיק ביצוע. האם זה רק תוסף משלך - לא עבור אחרים. יש לזכור כי על בעתיד:)
אנא ספר זה עוזר.
Argh: אתה צודק בהחלט! שיניתי את סדר ביצוע שלנו, להוסיף ל 1001 ו VBET עכשיו עובד בצורה מושלמת.
סליחה שבזבזתי את הזמן שלך! רשמתי נרחב בתחום הניהול vBulletin (מקום נחמד לתעד את הדברים האלה).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):