PDA

View Full Version: Lahendatud VBET lakanud töötamast pärast 3.8.6 PL1

hmspain
19-08-10, 18:50
Ma soovin, et oleks rohkem diagnostilist informatsiooni pakkuda. VBET lihtsalt katki :-).

Kui sa vajutad ühel lipud, ei juhtu midagi. Kui klõpsate lipp uuesti, saad:

Not Found

Soovitud URL / vBulletin / vbet_flag-/ vBulletin / showthread.php ei leitud selles serveris.

---

Me uuendatakse uusim VBET 3.3.6 kuid sama käitumist.

Mingeid ideid?

kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Tänu selle teadmiseks. Nüüd tuleb uuendada meie Vb, katsetada ja kinnitada.

hmspain
20-08-10, 16:05
Tänu selle teadmiseks. Nüüd tuleb uuendada meie Vb, katsetada ja kinnitada.

Oleks juurdepääs minu süsteem aidata?

kamilkurczak
20-08-10, 17:01
Meie peamine foorum, töötab see vB pl1. Kas sa reprodutseerida see küsimus siin?
enne update pl1 versioon vBET töötas normaalne?

hmspain
20-08-10, 19:23
Ma kahtlustan, et see oli midagi me tegime; VBET töötas trahvi kuni mu boss otsustas seda proovida ;-).

Minu kasutaja vastuvõtmise määr on väga väike (kahjuks), nii et ma ei ole hea rant on just siis, kui see katki, vabandust.

Viimane suur muutus oli süsteem 3.8.6 PL1 nii et ma arvasin, et see võib olla põhjustatud probleem.

Oma foorum töötaks, nagu loodetud. Ma kahtlen leiad probleem ilma logige minu süsteemi.

kamilkurczak
23-08-10, 13:39
vBET ikka ei tööta?
Kas sa kleebi siia oma. Htaccess faili?

hmspain
23-08-10, 15:52
Me ei pea. Htaccess faili kõik juurdepääsu kaudu kohapeal loodud kasutajanime / parooli autentimise süsteem.

vBET
23-08-10, 17:30
Hello. Mäletan Sa juba selles küsimuses üks kord (te seda kirjeldas e-posti teel). Sellepärast global_complete ei hukati vBET.

Teil on eriline - oma mod installitud, mis kasutab global_complete ja peatub täitmist tulevikus. Nii et see peatub vBET ning ei võimalda tõlkida. Lahendus on leida see oma mod ja selle plugin global_complete konks ja muuta täitmine, et suuremate, et 1000 (vBET kasutab 1000) - nii yous mod täidab viimase ja siis saab peatab täitmise. Tee seda ainult oma plugin - mitte teised. Pea meeles, umbes, et tulevikus:)

Palun informeerige see aidata.

hmspain
23-08-10, 17:48
Argh, et teil on täiesti õigus! Muutsin täitmine, et meie add-in, et 1001 ja VBET nüüd töötab ideaalselt.

Kahju on raisata oma aega! Tegin ulatuslik märgib vBulletin admin ala (tore koht dokument neid asju).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1