СДА

Виев Фулл Версион: Решити ВБЕТ престао да ради након 3.8.6 ПЛ1

hmspain
19-08-10, 18:50
Волео бих да сам више дијагностичке информације да понуди. ВБЕТ само престао да ради :-).

Ако кликнете на једну од застава, ништа се не дешава. Ако кликнете на заставу поново, добијате:

Није пронађен

Тражили УРЛ / вБуллетин / вбет_флаг-/ вБуллетин / сховтхреад.пхп није пронађен на овом серверу.

---

Смо надоградити на најновију ВБЕТ 3.3.6 али исто понашање.

Било који идеја?

kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Хвала за ову белешку. Сада морамо да побољшавамо наше ББ, тестирати га и поправити.

hmspain
20-08-10, 16:05
Хвала за ову белешку. Сада морамо да побољшавамо наше ББ, тестирати га и поправити.

Да ли би приступ мом систему помоћи?

kamilkurczak
20-08-10, 17:01
наш главни форум ради на овом ББ ПЛ1. Да ли можете да репродукује овде ово питање?
пре него што упдате за верзију ПЛ1 вБЕТ радио нормално?

hmspain
20-08-10, 19:23
Претпостављам да је то нешто смо радили; ВБЕТ је радио фино док мој шеф је одлучио да покуша да ;-).

Мој усвајање корисник стопа је веома низак (на жалост), тако да немам добро перлу на тек када је престала са радом, жао.

Последња велика промена у систему је 3.8.6 ПЛ1 па сам мислио да је можда изазвао проблем.

Форум ради перфектно, како се очекује. Сумњам можете пронаћи проблем без пријављивања на мој систем.

kamilkurczak
23-08-10, 13:39
вБЕТ још увек не ради?
Да ли можете да налепите ваше хтаццесс фајл.

hmspain
23-08-10, 15:52
Ми немамо хтаццесс фајл;. Све приступне је кроз локално дизајниран корисничко име / лозинку аутентификацију систем.

vBET
23-08-10, 17:30
Хелло. Сећам се Ви већ једном ово питање (можете га описао е-маил). То је зато што глобал_цомплете није извршена у вБЕТ.

Имате неки посебан - сопствени мод инсталиран, који се користи глобал_цомплете и зауставља будућности извршење. Тако да се зауставља вБЕТ и не дозвољавају да преведете. Решење је да пронађе ово ваш одбране и његов плугин за глобал_цомплете кука и промените извршење како би већи да је 1000 (вБЕТ користи 1000) - тако да иоус мод ће извршити последњи и онда може да заустави извршење. Да ли је то само за сопствену додатак - не за друге. Имајте у виду о томе у будућности:)

Молим вас, реците то помоћи.

hmspain
23-08-10, 17:48
Аргх, ви сте апсолутно у праву! Променио сам своју Налог за извршавање наших додатак на 1001 и ВБЕТ сада функционише савршено.

Жао ми је што је изгубљено време! Направио сам велико белешке у СМФ админ област (лепо место за документ ове ствари).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1