Виев Фулл Версион: Решити ВБЕТ престао да ради након 3.8.6 ПЛ1
Волео бих да сам више дијагностичке информације да понуди. ВБЕТ само престао да ради :-).
Ако кликнете на једну од застава, ништа се не дешава. Ако кликнете на заставу поново, добијате:
Није пронађен
Тражили УРЛ / вБуллетин / вбет_флаг-/ вБуллетин / сховтхреад.пхп није пронађен на овом серверу.
---
Смо надоградити на најновију ВБЕТ 3.3.6 али исто понашање.
Било који идеја?
kamilkurczak
20-08-10, 08:00
Хвала за ову белешку. Сада морамо да побољшавамо наше ББ, тестирати га и поправити.
Хвала за ову белешку. Сада морамо да побољшавамо наше ББ, тестирати га и поправити.
Да ли би приступ мом систему помоћи?
kamilkurczak
20-08-10, 17:01
наш главни форум ради на овом ББ ПЛ1. Да ли можете да репродукује овде ово питање?
пре него што упдате за верзију ПЛ1 вБЕТ радио нормално?
Претпостављам да је то нешто смо радили; ВБЕТ је радио фино док мој шеф је одлучио да покуша да ;-).
Мој усвајање корисник стопа је веома низак (на жалост), тако да немам добро перлу на тек када је престала са радом, жао.
Последња велика промена у систему је 3.8.6 ПЛ1 па сам мислио да је можда изазвао проблем.
Форум ради перфектно, како се очекује. Сумњам можете пронаћи проблем без пријављивања на мој систем.
kamilkurczak
23-08-10, 13:39
вБЕТ још увек не ради?
Да ли можете да налепите ваше хтаццесс фајл.
Ми немамо хтаццесс фајл;. Све приступне је кроз локално дизајниран корисничко име / лозинку аутентификацију систем.
Хелло. Сећам се Ви већ једном ово питање (можете га описао е-маил). То је зато што глобал_цомплете није извршена у вБЕТ.
Имате неки посебан - сопствени мод инсталиран, који се користи глобал_цомплете и зауставља будућности извршење. Тако да се зауставља вБЕТ и не дозвољавају да преведете. Решење је да пронађе ово ваш одбране и његов плугин за глобал_цомплете кука и промените извршење како би већи да је 1000 (вБЕТ користи 1000) - тако да иоус мод ће извршити последњи и онда може да заустави извршење. Да ли је то само за сопствену додатак - не за друге. Имајте у виду о томе у будућности:)
Молим вас, реците то помоћи.
Аргх, ви сте апсолутно у праву! Променио сам своју Налог за извршавање наших додатак на 1001 и ВБЕТ сада функционише савршено.
Жао ми је што је изгубљено време! Направио сам велико белешке у СМФ админ област (лепо место за документ ове ствари).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):